Малку офф-топик, оваа Кардашијан има бут поголем од целата јас!!! Кога и да ја видам делува како да и тесно во облеката, како салама.
Старфиш, не вреѓај Мене ми е убава, сакам жени со тело како песочен часовник, иако морам да признаам дека како минува времето Ким се повеќе се проширува Мене не ми се убави жени како Кејт Босфорт (мислам во тело, не на фаца) ептен ми се слаби исто и Викторија Бекам, имаат можеби убав стил ама страшно делува облеката на нив А за Оливија морам да се согласам дека има интересен стил кој ми се допаѓа Мене ми е чудна Ева Мендез, секогаш носи некои фустани со чудна должина , ни кратки- ни долги. А за Сиена Милер имам само пофалби за стајлинзите, ама за тоа си кажав во друга тема
Често наоѓам инспирација во стилот на Lauren Conrad. Не сум ја заприметила лошо облечена. Затоа не би постирала нешто од неа, ќе треба се да ставам. Olivia Palermo, ми е втора на листата, Постоа Kate Moss, Blair Waldorf (како лик од серијата, да), Nicole Richie, Victoria Beckham, Sienna Miller, Chloe Sevigny.