Ако не можеш да го најдеш никаде, земи го овој предобар е не ја оштетува косата воопшто https://hairshop.mk/product/wella-blondor-soft-cream-bleach-200gr/
Јас со оваа се фарбав, зависи и која нијанса ја сакаш, најдобро на фризер. Бланш не ти препорачувам, и самата фарба е јака.
Бланш со 6% хидроген Па после кене со 9% Со појак хидроген никако. Фарба со 12 % ја оштетува косата повеќе него бланш со6%
Зедов бланш со 6% и фарба аура 90.01 Секако дека сакам како некогаш бело/сива ама СЕКАКО дека нема да ми биди таква од старт, битно натаму ќе одам. Дома ќе ја правам, еве за некој момент. Сега сум во дилема дали двете да ги ставам или само фарбата? Ме буни тоа што ми е природна косава, не е фарбана за да се секирам ТОЛКУ многу..
Прво бланш, па фарба. Ај сега ќе ја направиш ама што ќе правиш кога ќе ти порасне коренот? Нема да можеш само фарба да ставаш ќе ти двои Можеби ќе беше подобро да земеш од Сајос фарбата со бланш внатре па потоа да ставиш од Кенето како прелив.
Бидна готово. На места кај што ми стоеше бланшот подолго, ми е баш уба нијансата. Ама надолу е златна хахахаха Е сеа, утре ако ја исфарбам би фатила бојата или да почекам некои ден? Знам дека ќе се оштети ама дали би фатила бојата дека набрзо?
Нема врска Исфарбај си се. Можеше и на мокра коса да ставиш прелив со фарбата претходно кога го изми бланшот
Со која фарба можам да си направам два светли прамени напред како на сликата? Иста ми е шатирана со темен корен ама сакам напред да ја осветлам сама дома немам време за фризер