Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Идеална руса фарба

Дискусија во 'Коса' започната од Trendafilka, 28 декември 2009.

1. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

Мене искрено само таа комбинација и ми иде. Кафеави очи плава коса. Плава коса плави очи некако бледо изгледа. Плави очи со темна коса, кафеави очи плава коса. Според мое мислење и вкус. :)

На baby-star, heart.stealer, Cacy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.667
    Допаѓања:
    106.782

даа,и бев многу задоволна,бојата не се измиваше брзо :)

3. Palestinec

Palestinec Нов член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    17
    значи...обожавам руси......а посебно фарбани руси.................

4. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    и си продолжи да ја користиш или смени друга зошто глеам си била ептен задоволна :)

5. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    4.019
    Абе не ви ја гори оваа плавава од Палете косава многу ? Кога бев плавуша не можев да ја издржам од што ми гореше па што беше најтрагично и жолта ми искочи . А гледам тука некои задоволни се од Палете :/

6. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    да, сум приметила палете највеќе ја гори косата за разлика од другите фарби ама најубаво фаќа според мене :)

7. Puflice

Puflice Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    120
    Имам плава коса,8 години ја фарбам со различни фарби,никогаш не сум се фарбала континуирано со иста фарба,нон стоп правам експерименти со марка,нијанса,начини на фарбање како што последниов пат ја изгорев косата,никогаш ја немам оштетено до толку се фарбав со кене,за бојата немам збор,ама многу ми ја изгоре,а најдобар резултат имам добиено со еволушн фарбите пред бројката што имаат PP и од палете ама во розево пакување делукс околу 200 ден беше.

8. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    феминки ќе сакате да ми најдете слики од Mарјана Станојкоска што е водителка на лото на сител ама слики што е во емисијата вака барам ама неможам да најдам све ја има со потемна коса јас ја сакам како од емисијата што е,ќе ви бидам благодарна :)

9. mili4kask

mili4kask Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    9
    Јас денес се фарбав со 11.11 Еволушн стандард со неа се фарбам, но имаат сега некој новитет во бојава се вика 3д кубе и е многу многу поубава од пред тоа . Поинтензивна е и поубаво фаќа :) Барем според мене :)

10. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35

Прикачени фајлови:

На heart.stealer му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Здраво, другарчиња мои! :)

Јас имам природна кафеава боја на коса, но искрено веќе ми здосади и сакам да сменам. Немам некоја желба за некоја посебна руса нијанса, но сакам да станам плавуша. :D Сега, се мислам дали да бидам скроз плава или да се шатирам...Но најголемото прашање е дали всушност ќе ми стои. Имам жолтеникав тен, тиркизни очи(мешавина ми се, плаво со зелено), и темни веѓи(ова најмногу ме загрижува), но не ми се густи. Вие што мислите? Одговара плава коса и зелени очи? И дали е помината модата на шатирањето или само јас така мислам? :lol:

12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.494
    Допаѓања:
    17.214
    ^ Плава коса и зелени очи ти е нешто најубаво, слушај ме ти мене. :D

На <3 pleza4e <3, BellaS и Linn1 им се допаѓа ова.
  13. theluckycharmms

theluckycharmms Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    8
    мој предлог би бил да се шатираш прво со некоја мед нијанса зашто неможеш многу да утнеш така башка со твојот тен мислам би бил прав погодок :) и не, не е помината модата на шатирање - баш напротив секогаш бојата на косата ке биде поинтересна и поразиграна со прамени :)

14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Да се шатираш ќе ти стои многу убаво.Јас имав една шклоска прво се фарба кафеава, па после се шатирање и и беше многу убаво. А имаше кафени очи. :D
    Мислам дека тебе ќе ти биде соврешно :D

15. bejbi19

bejbi19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    24

Мојата комбинација, мада јас сакам плави очи :)

16. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    све зависи до цртите на лицето има и девојќи со зелени очи и боље им стои црна отколку плава :) а има и на некои подобро им стои плава

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Најмногу од тенот.

18. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    јас порано се фарбав со црна имам зелени очи црни трепки и црни веѓи и бел тен и ми викаа дека и црна и плава убаво ми стои a повеќето ми викаат црна да бидам добро само сеа сум плава и имам шишки ама немора да значи дека секогаш е до тенот според мене

На BellaS му/ѝ се допаѓа ова.
  19. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Бев светло кафеава, и сега пред 2 дена се фарбав плава. Користев фарба Aura Explicit 913, ставив 2 фарби со 9% хидроген и сега на коренот горе сум жолта а надоле има убава плава боја. Сакам за 2 недели повторно да се фарбам, но дали може да ми препорачате некоја боја на фарба, со која би испаднала цела коса иста и убава боја? Фала однапред

20. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    а ти да си го земеш силверот шампон од EUGENE PERMA и да ти го снема жолтилото :^) 480 е мислам ама ќе те тера со години зошто многу малце се става функционира само на бојадисана коса не ја осветлува природната ако се фарбаш пак многу ќе се исгориш а овие фарби јаки се прилично јас имав ставено и чичково масло па сува ми беше косата а камоли да не ставев според мене ова е една од појаките фарби ти си знаеш сепак :) на наредно фарбање пробај со 11а или 11 с AURA