@pilenka што фарба користиш? јас последно се фарбав со Loreal inoa 10.1 , колку ја мијам , обелува , мојата е бела а сакам сива на нас плавушите крајот не ни се наоѓа @wannaBeMomma одлична е
Си пробала со Evolution 11.21? Доволно ти е бела за да не ти фати на сиво. Иначе и јас го направив едниот дел од косата плав, ќе го сликам деновиве на убава светлина.
@koritsaki сега ставив Еvolution 11.11, сакав малку да ја побелам, а претходно два пати бев фарбана со 11.10, таа е малку пожолтеникава, ама па поприродно ми делува. Во саботата се фарбав со 11.11 еве трет ден по ред ја мијам Баш.. Крајот не ни се наоѓа
Леле јас не можам да се поднесам повеќе. Февруари се шатирав последно, не ми е многу и обично на 5-6 месеци одам, ама дека не ми е скратена толку време грдо изгледа и страшно ме нервира коренот. Во искушение сум да се исфарбам пак цела, ама знам како ќе ми фати горе (ко жолчка) и се премислувам одма. Работи фризерот мој, ама не ми се дреми 5 саати сега таму. @wannaBeMomma многу ти е убава, никогаш нема толку светло да ми фати мене.
Со Еволушн 11.11 се имам фарбано и многу сум задоволна (во Грција многу тешко ја наоѓам па затоа менувам фарби ) ама ете ако ја начекам оваа 11.21 ќе ја пробам
Фала Не слушај фризерот, и јас се шатирав и ми здосади а мојов зема 1800 само за корен фарбање..мало морген. Си викам како не направив вака во старт Оваа палетето е со бланш внатре, после неа си жолта но тоа е подлога за посакувана нијанса од горе. Така да верувај ќе успееш
Теши се со мене, јас од декември не сум обновена. Гроги сум кога ќе се затести коренот уште наредниот ден по миење. Како што може да се примети, тоа ми е најголемата болка. Не ми се дреме и мене на фризер толку долго, а и дури се јавам да закажам, отишле термините. Ќе почекаат значи моите нови прамени уште некое време. Планирам да си направам прелив со фарба деновиве. Белким нема да плачам или да се шишам на ќелаво после тоа. Ваљда нема да бидам толкав малер.
@wannaBeMomma и мојот е скап, а плус и бавен. Ми оживува ко ќе одам, ми иди на пола да заминам. Ќе размислам уште малку, па ќе ставам слика ако се решам. @Mishela ај па пиши после како ќе испадни.
Ќе ме убедиш да не експериментирам повеќе со бои,се фарбам да не ја имам оваа боја.Еден куп бои пробав и не ми фаќаат,искрено преразочарана сум.Ќе ја оставам вака како твојата баш сум со (природната)немам друго чаре.
И да си ја оставиш верувај нема да згрешиш. Ем нема да се малтретираш ем имаш посакувана нијанса од "сите" плавуши
Јас вчера се фарбав со Garnier S9 silver ash и се зезнав убаво. Ниту сребрена, нуту пепеласта, тука жолтеникава. Ама пусто, експерименти мора да правам, никој не ми е крив.
Брееее ама е белоо супер изгледа Сега сакам и јас да пробам со таа фарба... мене почна напред малку да ми се кине косата и ме фаќа страв бланш да ставам пак. А корен си расте, бланшот си седи спремен, а јас се туфкам. Ништо чудно да ги земам фарбиве па и тие да си ги гледам секој ден ја мијам косава и страв ми е да ја горам пак... а како ме мами тоа бланшот лелее