1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Идеи за романтична вечер со партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од darling69, 17 мај 2014.

1. darling69

darling69 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    Со оглед на тоа што нема прецизна тема за романтични изненадувања, романтични вечери и идеи како да му покажете дека го сакате партнерот, еве место да споделите и да прашате што да направите за да му докажете дека тој е единствениот за вас. Јас би почнала со секси масажа и долна облека... со добра музика во позадина се разбира :inlove:

2. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.413
    Романтично изненадување за партнерот....

Па купи пива, пица, видео игра и уживајте. Богами многу ќе е изненаден, а и ќе знае дека треба да ве чува.

3. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    ИДЕИ ЗА РОМАНТИЧНА ВЕЧЕР ЗА ПАРТНЕРОТ?!

Koga najmalku me ocekuvase,ustvari ni na kraj pamet ne mu bese deka ke dojdam, mu se pojaviv na vrata so eden kup baknezi i gushki..uff ja takam taa negova facichka,em.zbuneta em vozbudena :) iako bese bolen,vecerata mi pokaza kolku go napravi sreken mojata poseta :) <3

4. fashion9

fashion9 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    ИДЕИ ЗА РОМАНТИЧНА ВЕЧЕР ЗА ПАРТНЕРОТ?!

Вино, убава храна, затемнето светло и добра музика = добитна комбинација :)

5. StelA13

StelA13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2016
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Девојки дајте ми предлози за романтична вечера

6. Kikikikiri0405

Kikikikiri0405 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2016
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    335
    Moite romanticni veceri i ne se tolku romanticni :D nema sveki ruzi i takvi raboti..ama ima vkusno jadenje, blago obavezno i vino ili pivo. Najcesto mu gotvam na deckoto stek so pavlaka zatoa sto najmnogu go saka, cofte so kashkaval, pileshki prsti peceni a za blago tiramisu ili bilo kakvo drugo blago ( i dvajcata sme po blagoto :D ) Cesto pravam i nekoi recepti od Tasty brzi se a vkusni.