@Mrs. right ќе оди во странство за да се дообразува за да напредува во кариерата. Таму ќе запознае колега кој ќе биде постар од неа многу но ќе се заљуби и заради него ќе остане таму, ќе се венчаат и ќе имаат 4 деца, 2 машки и 2 женски. Нема да напредува во кариерата и работата што ја имала претходно иако ќе ги заврши студиите но мажот ќе биде богат па нема да има гајле
@Ena05 Ќе биде физиотерапевт. Ќе масира само црнци. Ќе живее во Јамајка. Ќе биде кума на третото дете на @Adidas888
@SummerGirl Ќе се префарба црвена Ќе стане наставничка по алгебра Ќе си купи куќа на плажа и ќе си тера пензија со внуците таму ( за црнците замаглена е куглата треба сама да си одлучи) Со @Biljarkata заедно ќе си ги суши алиштата под исто сонце
Ќе го биде за гастроном, можно е да се запише на факултет за туризам и угостителство ќе се ожени и ќе има две моми...
@Realist1 ќе продаде лозјето, јер глобална суша, и ќе се пресели на Куба да си витка пури. Ќе заштеди на цигари така, ќе купи 2 крави и ќе отвори производство на био сирење. Ќе има 16 деца, како Марија Терезија, нормално од 3 различни мајки и сите 16 ќе преживеат и ќе го продолжат родот негов. Хепиенд Ми ја заебаа играта, ама многу ми е добро пророштвото, нек седи за век и веков (или дур не ме избришат
@Biljarkata каде и да е конечно ке се реши да подигне кредит и да започне со засадување на разни органски растенија,билки,зачини,чаеви,тревки и од нив ке произведува лекови на природна база. Па кога ке се разработи бизнисот ке почне да го шири и во други држави.
@Martina991 Ќе одлучи да отвори нутриционистички центар, но дебелогазест батко ќе се сопне по скалите и испушти душа. Од тоа ќе види прилика за напредок во бизнис така што ќе го земе неговото газлесто ткиво и создаде еликсир на виткост.
Ќе стане инструктор по ориентални танци. Ќе се префрли во вегетаријанци и ќе јаде храна по боја посебна за секој ден во неделата.