Овој пат ништо не може да ги ублажи комунистичките срања на Демокративе. Девојките од The View никако да успеат да искреираат некоја пресмешка, еве денес го викнале Тими, ама се молат да не згрешат нешто. Нели Демократите беа против оружје? Епа Тими и Камала си имаат оружје по дома и не можат да најдат зборови да се оправдаат. Камала тврдеше дека Америка била безбедно место за живеење, па со Глок ќе се бранела од натрапници. Тими е приказна за себе со снимките со пушката на рамо. Да беше лесно да се изманипулира и да се сопре кампањата на Трамп, тогаш SNL немаше да им се наврти на Камала и на Џо, ќе си тераше пресмешки со Трамп. За мене мерило на рејтингот е SNL. BLM остана заборавено, сега сите расплакано си снимаат видеа во поддршка на Трамп против нелегалците.
Демократите не се против оружје, туку се за потесна контрола врз кој може да купува оружје и какво оружје смее да се купи. Ама ни тие не сакаат да го укинат вториот амандман за жал. Исто толку forecast-и покажуваат дека Камала ќе победи. И за двата кандидати победа им е речиси 50/50.
Кога зборев ја дека Трамп е лек за подземјето во другата тема за Пи Диди будала ме правеа, ама еве ја сега Харис на митинзи си ја носи Бијонсе. А Харис е особено добра кај младите и џен зи, со ова многу млади гласачи ќе изгуби.
Каква мизерија! Па ова и кај нас на Балканов го нема. Па ова ниту во Африка го нема.. САД: Пожари во гласачките кутии во Орегон и Вашингтон предизвикаа уништување на гласачки ливчиња - Нова Македонија
Ова можат да бидат само републиканци, и Орегон и Вашингтон се сини држави со над 10/12%, го сториле за најверојатно да се намали бројот сини гласови. На демократите исто им се фаќа дали ќе победат со 1% или со 80%, не верувам тие да запалиле.
Небитно кој запалил, ова го нема ни кај нас... Кај нас избори се местат најкултурно, бугарски воз или во шиптарските села еден од фамилијата за сите, другите да не трошат време до гласачко место. Муабетот ми е, вакво нецивилизирано нешто нема ни кај нас.
Нема, поради тоа шо не постои ваков начин на гласање. Инаку, за слични криминални дејствија има. Вадење пиштоли, влез со пушки во гласачки места, пресретнување на транспорт на гласачки ливчиња и сл.
Мислиш прв пат им е? 2016 Трамп освен со електоратот победи и со народните гласови со преку милион, ама демократите местат за помалку да ги боли поразот, 2020 сите знаеме што се деси, еве сега пак...
Прејаки сте ми македонскиве патриоти, ве ебаа и Јога Гога и Мјау Тао и сеа за Трамп и Харис ќе расправате...
Ништо, пак ќе се влага во капитол хил па и граѓанска ќе си има. Дај боже да победиме па да не мора ништо од ова да се случува.