Утре е денот за двајцава. Останувам на ставот дека Камала ќе победи, дури и за нас Балканци ова е премногу наместено. ПРЕМНОГУ! *Да не се разбереме погрешно, јас си навивам за братот Трамп, ама Демокративе ептен очигледно ги наместија избориве.
Толку се наместени што дури и мрт се убедија да прават отворено студио. Тие за наши избори со сила прават колку по редот не па за во Америка, не знам што им текна.
Не пратам баш сма глеам ногу глупости има. Ако победе камала очекувам граѓанска војна у америка. Ако е ова демократија нека си ја задржат таму. У среда ќе биде тежок ден, празник јас нема да перам
Ради расизам не требало да се гласа со лична карта, балканскиве политичари на апарати. Најсериозно и кај нас на Балканов немало до сега вакви глупости, а Бога ми кај нас власт не се напушта лесно...
Ја и слободен ден ќе си земам ако треба, резултатите касно ќе почнат да излегуваат околу 1, а ја сабајле за на работа, не оди така. Ај белким ќе се запариш
Можеби затоа што изборите во САД имаат светско влијание... вклучувајќи врз самата Македонија. Можеби затоа што ова се последните или претпоследните претседателски избори во САД... ќе видиме.
Бугарски воз на американски начин. Јас престанав да следам кога елон маск си излезе и рече ќе давам милион долари на незнам колку луѓе шо ќе однесат да гласаат одреден број на гласачиза републиканците или на наше поткуп ама по нивно легално стимулирање на гласачите. И јас се мислам у америчка амбасада да одам да гласа. За трамп не им мења ништо секако
Добро бе дејлајт, не мора толку сериозно да се сфаќаме, се шалев. Нормално дека се екстремно важни за целиот свет.
Среда да се прогласе за неработен ден во Македонија, владата да даи субвенции за повратни карти до САД, може некој сака да гласет на изборите таму...
Републиканците се типични вмрони. Кога губат, прават немири пошто е ,,наместено". Ваљда ќе прават реприза на 27-ми април, овај 6-ти јануари де... Секое чудо за неколку дена. Фаќам сеир утре со пуканки... Навивам за Камала иако и она е зимзелена. #VOTEBLUE лол.