Спремам пуканки и пиво во вторник, среда aко победи трамп, лов на вештерки ќе има од јануар натаму, почнувајќи од тајните служби па се до врвот, сите кои сакаа да го убијат вклучувајќи и сите кои му правеа политички прогон. Не дека трамп е китка за мирисање ама ќе биде интересно во секој случај
Да се надеваме дека ќе победи ама можда во право е Анте, сега гледам во Њујорк редат големи метални огради, најверојатно веќе се знае победникот па се спремаат властите во Њујорк (демократи) за протести.
Ама Демокративе стварно тераат комунизам, ова веќе не им е лево центар политика. Во ништо не се разликуваат од Путин.
Демокративе на таа пара што ја фрлија и глупостите што ги направија ако не победат треба да се распуштат ко партија.
@DS10 @FriendOfDorothy демек наместено. Ајде мицика за три години и как нас да се убави системов на гласање https://x.com/mylordbebo/status/1853363900634300862?s=46
Френд оф дороти шири фејк њуз демек републиканците местеле, да знаеа и можеа да местат Трамп ќе победеше 2020 и сега немаше да биде кандидат туку претседател во заминување.
Републиканец гласа во Калифорнија, тенденциозно снима со цел истото да биде постирано на прорепубликанскиот X и на прорепубликански канал. Во случај Трамп да изгуби, клипчињава ќе служат како алиби за поразот, демек видете како се гласаше. Па овака гласаат и во прорепубликански Тексас, Флорида, Алабама... И таму може да има ликуша која ќе даде ливче на лик кој што дошол да ја трола. Каде е овде доказот дека Камала ја местат? Значи до системот на гласање е.
Ти нели глеаш како гласа шо мења тоа републиканец демократ или вмровец. Нели се гласа така не те разбирам ми е гајле кој ќе победи не заземам страна за тебе нормално ли е ова? Значи кој ќе си донесе повее луѓе да изгласаат повеќе пати тој ќе си биде на власт ахахаххаха Незнам дали ја тереба на психијатар да одам или забега светов некако. Ама фала шо ми објаснуваш очигледно до мене ќе да е
Не не она сака да каже ако изгубат републиканците дека ќе викале наместено било. Типов е автоматски републиканец оти кажува дека системот на гласање е безвеза и дека треба да им веруваат дека нема бугарски воз и народот ќе си гласа чесно ахахаххахахахх Јас дечки се спремам И у среда идам скопје ќе гладам и јас у амбасадс за некоја од тие третите партии како беа другите никој шо не ги збори. Ќе треснам и ја некоја авенија број и година секако по три букви бараат од име и презиме какви лудаци човече. Каква цивилна војна ќе има у мурика после ова ахахаххаха кој и да изгуби ќе врие хаххаха
Па види, колку и ова да не е нормално, изгледа многу понормално од земји каде политичките противници на оној кој победува со децении, паѓаат од балкон или умираат лизгајќи се на банана.
Да да така е. Паѓаат вакви како овие идиотиве шо пробуваат ненормалното да го нормализираат. Ако е он будала не сум и ја будала. И ја да сум и ја ќе го паднам од зграда. Подобро еден курбан отколку цела нација идиоти да се изгради. Ама тоа е мое мислење нели. Фала шо ми пдговори да го слушнам и твоето. Можам да заклучам дека сме на различна бранова должина со видувањата.
Ахам, значи баш е нормално да го убиеш и ликвидираш оној кој застапува вредности кои во твојата перцепција се ненормални. Супер, нормализираш убиство на неистомисленици. Фала богу што сме на различна бранова должина срцка.