Ваљда Трамп ќе победи, оградите поради максимална безбедност од истите тие кои неколку пати пробаа атентат да му направат
Следам на си-ен-ен, ќе ви речам само едно нешто, гледајте им ги сега фаците и ноќеска доколку победи Трамп.
Харисофобични сме. Колегине од другиот форум немаат некоја ваква тема да видиме таму како се расположени?
Па ако местат, а местат ај па да се праат наудрени ко нас македонците. Секој нормален би протестирал на овој бугарски воз. Инсче да не мислиш дека заземам страна јас само си седам и си глеам сеир додека дома не почнат да имаат проблеми светот нема да биде мирен. Мене секако ми одговара кој и да победи ќе биде урнабес
Не ве, он ќе влезе у белата куќа после 20 јануари да победи сега овие остануваат на власт до 20 јануар мислам дека беше. Ско ги наместат изборите протестите ќе бидат низ цела држава а најжешко ќе биде пред белата куќа
Право на протест, е човеково право и никој не го оспорува тоа. Меѓутоа, едно е протест, а друго немири, како на 6 јануари.
Бате избеган е возот во мурика, секоја една ретардирана муриканска фаца дома има арсенал на оружје а не парче или две. До прва ќе има крвопролевање таму заради глупите закони кои ги носат за да профитираат одредени корпорации, таму сега се борат корпорациите против народот. Ќе видиме како ќе биде меѓутоа и во двата случаи им доаѓаат тешки времиња
Пошто може да се гласа без регистрација и без лична карта ми иде да им се јавам у Америчка амбасада да ги прашам кога да појдам да гласам за братов Трамп. Не сум од Велес ама може да бидам, не сум Американка ама може да бидам...
Ќе седиме вечер до касно? Пријавувајте се да знам дали да седам и ја или да си легнам пензионерски во 10.
Во еден по полноќ ќе почнат да се затвораат гласачките места и одма ќе почнат да излегуваат резултати, победникот би требало да се знае најкасно до утре ова време според мене.
Do 12 casot izleznosta vo veles e okolu 114%, do vecer poradi glasanjeto bez licni karti se ocekuva velesani da nadminat 400% izlezenost na murikanskoto glasanje.
https://www.youtube.com/live/o0et2iWp1lo Џеј Ди Венс, running mate-от за потпретседател на Трамп гласаше и рече дека предчуствува победа.