Од вчера барам сучам не можам да најдам квоти, ми излагаат само во Србија, дај кажи чоече кај си нашол просветли ме.
За шо лафиш? За разлика у гласови ли? А бе купи си крипто за 100 евра или за 20 купи си не е проблем стај ги на бајнанс и бапни ги на полимарк ова фејк е ливчево ако е затоа
USA having a gender reveal tomorrow, I hope it’s a boy Камала ич не ја можам. И 2016та клинтонка не ја можев. Бирам помало зло. Ама на толку имигранти што им дадоа документи, ќе видиме што ќе испадне. Може ќе ја имаме првата жена претседателка
Не е воопшто чудно. Да гласавме ние ко Американците, ќе си имавме саглам држава досега. Тоа за што македонците гласаат слободно можат останатите држави да си го сметаат за погрешен избор.
Чоек освен за моите и дечко ми, на крај памет не ми паѓа да се молам да друг, освен за здравје. За политичар?? Ко да идам да се молам за ВМРО или СДСМ
Омг и Камала имала ретардирани, религиозни фанатици за фанови, мислев само дека на Трамп гласачкото тело е такво.
Во Џорџија за која се предвидува да победи Трамп со 2% разлика, две гласачки места биле евакуирани поради дојава за бомба. Харис и старион прават се да не ги изгубат изборите.
Цк, Камала ќе победи. Штета никако да ни се посреќи Spoiler: . https://www.nbcnews.com/news/weird-...-extraterrestrials-exist-trump-knows-n1250333 Сочувство до Велешани.
Ако победи има да се слави по улици низ кои тече канализација со храна приготвена газејќи во неа со нозе и пијалаци цедени од кој знае што... Туку јас се уште немам гласано на анкетава, ќе чекам пред затварање на гласачките кутии да го дадам и јас својот глас
Само кажи за кого ќе гласаш, да знајме да си правиме пресметки в партија. Од последно ко видов 5 души гласале, 4 за Трамп еден за Камала.