Не зависиш од нејзе, состојбата во светот зависи од нејзе.Долар, злато, споени садови... Кој и да победи, овај изгуби...ќе биде белаја
Има хинду побожна песна со нејзино име (друго е значењето, ама ме изнасмеа), одете на 4:25 од видеото
Малерозна немат гласано, спиеше 3 саати. Изгледа Камала ќе тепа штом се успав порано, 2016та ќе кладев во живо да тепа Трамп, ама се успав на време Да ѕирнам коефициент па ќе пишам. Мора дневницата од Израел да ја потрошам некаде
Иам бтц јас од 20к ко беше Ти нели 750 000 000 имаше во стокс, што сега крипто ми пишиш Штом се степаа во Тел Авив, точна ќе да е сликата Клавајте сФе на Камала
Ja sea stanav cekam do dobroi ova pulot uste saat vreme ima i da izlezat brojkive od maleroznava da pustam cnn da gleam kako ke gori murika
Абе нели ми рече мирно да спијам, сега наеднаш ли ќе изгори? Све све преваранти значи, ц ц ц. Ако, јас пак ќе спијам
Ако имаат двајцата по 269 поени тогаш ќе се гласа во Конгрес. Ако не успеат да изгласаат во Конгрес ќе се гласа во Сенат. Интересното допрва им почнува.
A be namesteni se demokratite ke tepaat so ti e sea samo se ceka da se vidi dali ke ima nemiri Ke se iznenadam ako bide obratno