Тоа им е главниот план на фашистите фактички. Да ги држат во концентрациони кампови за ропски труд. Може само да се надеваме дека ќе ни ги вратат тие 341 бргу.
Еве две солзи ми капнаа за криминалците кај ќе ги држеле, нека бидат среќни по затвори шо не завршиле таму. А искрено мислам дека и тебе баш те заболе за овие 341.
Не мора да значи дека се криминалци. Еве на мој колега синот остана во САД и по истекот на визата, на црно и така работеше, не сакаше да се врати. Е таков некој можат да ти го депортираат нормално и должен си да го примиш, твој државјанин ти е. Твои државјани се твоја грижа, макар и од ИСИС од Сирија кога ќе се вратат. Тие не се обврска на никоја друга земја.
Да, немаше досега. Можеме да им се заблагодариме на демократите за тоа што немаше. Не им верувај на фашисти. Ќе таргетирале прво криминалци? Како да не. Но сепак ова се македонци. Гарант барем 50% од овие се толку глупави што дури и навивале за Трамп.
Нема ни сега, последен пат имало за време на втората светска војна, а тогаш претседател бил Рузвелт (демократ).
Како сте денеска после лупнати 33% царина од Трамп кон Македонија срцки? Вие што се влажневте на Трамп, вас ве прашувам.
И мене ме интересира, како сте? Коспонзори бевме и под царини сега. Заслужена шлаканица е ова за нас. Место да си гледа во свој двор, да си работи и ќути, само врева прават, Трамп, па Трамп, брат, па брат, па ќеиф им било она, па ова. Сега ќеиф ли ви е? Секоја злорадост и сеир дупло му се враќа на народов. Трамп имал корени од Шкотска, со ЕУ не се замара, ќе се замара со најсиромашната држава во Еу.
За царините, ние ко држава сме небитни и ќе останеме небитни, ко овие еу западните земји нешто боље да ни мислат Смешно е да ги споредиш во секој поглед Трамп и Венс со Урсула, Шолц, Макрон и оној новиот ноу нејм на Британија Мислам нема коментар дека поништија избори во Романија оти не тепал нивниот ради алгоритми на тик ток и такви некои глупости у боја. И сега либтардите ќе го убедуваат светот дека фер избори се ние кога ќе решиме дека се, гласаме додека не победи нашиот. Секоја ваква глупост во корен треба да се сече Никој не се влажнел на Трамп, да ставеа 100 годишен дедо постар од Бајден и посенилен, пак ќе го гласаа Да се потсетиме зошто го гласаа https://www.donaldjtrump.com/agenda...otect-children-from-left-wing-gender-insanity Секој што предизвикува вознемиреност кај поддржувачите на LEFT WING GENDER INSANITY е полн погодок
@staycalm сум се сетила на тебе, оти ти викале дека си краен левичар и дека крајните левичари само за све фино се заложувале. Најдов chart што малце посликовито го објаснува она што пишав, дека и крајна левица и крајна десница се истото срање. Освен ако не си анархист, а јас сигурно не сум, верувам ни ти
Републиканците стануваат се повеке и повеке snowflakes, навредени од секој став на либералите. ИСто така сакаат да забранат абортус дека фетусот бил дете и имал емоции. Ми се допага што се грижаат за децата - браво Woke Republicans!!