Прибидејќи ( ) годинава ни треба малку повеќе хумор со оглед на тоа колку ни беше тешка, мислам дека ова може да биде една убава тема да се насмееме, секако доколку @RainBow дозволи. За да не бидеме офтопик во други теми а и да се доближеме малку сите генерации на форумов низ смеа и низ благо роустање ( ) да си направиме посебна тема, во категорија наменета токму за тоа. Се надевам дека не прекршуваме ниедно правило со ова, а и искрено ми се допадна како си се смеевме досега, па може и да се префрлат тука мислењата и да продолжиме. Да не должам многу, прво номинирате декорација која е јавна (значи не слики од вашиот дом) за Нова Година, а после гласовите (по број на лајкови) бираме победник Победникот добива кафана кога ќе помине коронава Ајмо.
А на шо е алергична? Ич не сте прецизни со правилата, колку пати може да гласаме, јас се превозбудив, сите ми се најубави
Цк, ни тоа не е доволно. Во бившата ординација, елките од пред врата ни ги украдоа, сосе корења ги откопаа. Мора да биле фабулозни Ова за бт зборам