Виртуелна кафана по дома ќе направиме бе, секој даска по дома и винце, и ќе си збориме на темава Песни ќе си постираме и ете ти. На @Alishan30 ќе и пратиме даска и вино за победата да не прави сама хаха.
А после може за оние за садење да си го земеме, да си насадиме нешто Сериозно ме потсеќа на тие за садници Дури и тоа е сосема подобра намена.
Немој сега така. Не се прегорени. Целата замисла на тунелчето сигурно е со денови смислувана и организирана. Ни еден детал не е оставен на случајноста, намерно се така оставени.
Да. И после закачувањето на катанчето, заљубениот пар мора да се слика и да рецитираат поезија. Ама не за себе, туку за тунелчето. Мора да ги воспеат креативноста и трудот за обезбедување мањак на финансии за оваа величенствена замисла.
Бурекот беше моја идеја И Алишан беше моја идеја Ни фала, ни пријатно Не ми се верува, сушара за тутун победи бе @theowndemon осмина бурек да бараш, јер тутун е ГолемаБитола јурисдикција Секако ни пошта не работи, за осмина бурек да пратите наваму
Ќе најдеме Биљарке некој наш таму бурек што прави, ич да не се секираш. Со деливери со се Битола ЗДРАВјЕ догодина ќе тепа.
Мојата награда ја подарувам на другаркава што ме викна тунелчето да го ставам @Biljarkata ете те заборавив, памперсите, цицањево итн ми го испија мозокот а еден ми е, па за каде попрво да го искористам, и те заборавив. Еве бурекот за тебе нека биде, јас да видам дали стои ова, сега познато стана со изборов
"Оооо ти тунелче сјајно, нашиот град со убавина го красиш. Во оваа утепана година - л*јно, бар со хуморот ќе не спасиш." Сигурно ќе има многу инспирација за песни.
Ај за сите учесници по една утешна награда. Ви го претставуваме - Курвид-20!!! За сите има, без тепачки молам!
Абе ај, јадете таму бурек. За здравје, за памет- ама само четврт во денот, еднаш неделно- си знаете вие И фото обавезно со бурекот, пред ,,објектот,, накитен, со сите учесници во злочинот Бар пред ,,тунел,, да се сликаш, па да стаиш фото на социјални мрежи. Ами ,,јаболката,, ако победеа