Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Изгореници

Дискусија во 'Алтернативна медицина' започната од Fashion.n.a.d.e.44, 18 јули 2014.

1. Linda24

Linda24 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2021
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    557
    Zdravo sinceto mi izgore vcera so vrelo neskafe ima 15 meseci mackam momentalno jekoderm maslo od kantarion i crna mast sto bi mi preporacale nesto sto bi mu pomognalo da ozdrave pobrzo bidejki koga mu menuvam prevrska se plasi i place

2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.321
    Изгореници на јазик?? Имам плик внатре е десно
    @Annath @Spidy

3. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.373
    Допаѓања:
    13.356
    Нема нешто конкретно за изгореници во уста. Избегнувај лута, солена, зачинета храна, можеш да ставаш прополис или нбф гел, ама ќе помине само од себе.

4. Bisera McCartney

Bisera McCartney Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2022
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Devojki ve molam pomosh, dali kortikosteroidi i pantenol pomagaat pri izgorenici? Se izgorev pred 2 dena na auspuh od motor (prv pat se vozev i se zalepiv so desnata nogata stanuvajki od desna strana) vo istot moment samo mi se izlupi kozha. Sega povrshinata e malce zacrveneta lachi limfa, pa sakam da prasham dali e vo red da produzham so pantenol i edna mast kortikosteroid u zeleno-belo paklo. Dali mozham da pochnam i so hloramfenikol za kozha so shirok spektar?

5. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.600
    Допаѓања:
    39.680
    Дермазин крема ќе мачкаш

На Bisera McCartney му/ѝ се допаѓа ова.