А овој Филипче, да му е*ам све, гнада невидена, му умреа луѓе, живи души вриштеа дур гореа, он стока иде сега по митинзи и се смее. Абре одрону, да даде господ ти да вриштиш така, у најголеми маки да умирате и вие и вашите деца што ги луксузирате со крвави пари! Дај боже сегде да изгубите, дај боже аир да не видите! Ми прекурчи луѓе, не бидете ненормални, нека сте членови 100 години на партијата, нека ве вработиле, тоа не е оправдување за да ги гласате овој пат и да им се лигавите по фб. Седете на работа, терајте си ама гласајте против за да идат у пеколот ради вашите деца, ради нивно подобро утре, ТОНЕМЕ ВАКА, МАКЕДОНИЈА НИКАД НЕ БИЛА ПОДНО! Јас не знам како не се најде некој да ги спали живи, изгубија сопруга, ќерка, брат и татко, цели фамилии, па што ќе загубиш бре, иди еден куршум у чело свирни му па да видам дали ќе се смее пак како лига некоја. Мрш!
Заев мисли дека народот заборавил што се случи. Филипче и понатаму бесрамно се појавува пред камери. Морал? Одговорност? Што се тие? Се однесуваат како да паднале од Марс.
Е па еве помина скоро еден месец, и баш никаква разрешница нема, ко чиниш да треба да истражуваат несреќа од огромни размери, ама ова е Северџистан, ќе се заташка ко Смилковско, ко Дурмотурс, ко безброј други немили случки. А во меѓувреме психотичниве си тераат перење на мозок пред избори, ама оти да не кога нашле плодна почва со глупаци кои им одат по г*з
Ги замолчија и овие од Шкендија .. го уапсија организаторот и толку .. Па и " експертите " од Германија ништо не објавија .. ако воопшто дојдоа ( ако не беше фејк њуз веста ) ..
https://www.slobodenpecat.mk/foto-f...g3O4c2oHPhdZnmn4VmtQOFkeIE0AExzMywyMCBd5q_1UY Еве ја ГНИДАТА! Се клешти од уво до уво. Од овие ли да очекуваме разрешница? Се сликаат со нискоморални ништожнички наместо да наведне главата од срам и да се скрие во некоја дупка. Мизерија.... АКО САКАШЕ ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКА, ШТО ТРЧА КАКО КУЧЕ СЕГА ПО КАМПАЊИ И НАСТАНИ, СЕГДЕ Е ПРВ. ФУЈ! Ми се градат...
Вао, спој предизвикал толкав пожар каде изгореа 14 луѓе, значи имало проблеми при конструкција на болницата. Чувај боже..
ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛТСВО ДЕТАЛНО ДА ОТКРИЕ ЈАВНО И ДА СЕ ПОСОЧИ КОНКРЕТНА ВИНА. ДЕНЕС РЕКОА ДЕКА ПРИЧИНА БИЛ КАБЕЛОТ. ДА НЕШТО МОРА ДА ПРЕДИЗВИКА.НО ШТО Е ПРИЧИНАТА ЗА ТОЛКУ БРЗО ДА СЕ ПРОШИРИ? ТУКА ИМА ИДГВОРНОСТ ТОЈ ЛИЧНО КОЈ ЈА ГРАДЕЛ БОЛНИЦАТА ВО КОЈ СТАВИЛ ЛЕСНО ЗАПАЛИВИ МАТЕРИЈАЛИ СО ШТО ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИЗГОРЕЛО.СЕ ШТЕДЕЛО НА МАТЕРИЈАЛ..Н ДЕФАКТО ТУКА НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ КРАЈ НА ОДГОВОРНОСТ СО КАБЕЛОТ И ТОЧКА. ОДГОВОРНОСТ НЕКОЈ МОРА ДА ПОДНЕСЕ ЗА ЖИВОТИТЕ.
Ако и ова го проголтаме и не ги казниме на изборите малку ни е се што ни прават заслужуваме и дупло да ни направат.
Демек ВМРО поарни се? Кој од кој е полош, само бесилка и за двете секти или бегство од рсм. Курто со мурто само да се смени ништо не се решава.
Е сега треба сите ние да ги натераме да работат како што треба. Мора да има оставки и политичка одговорност. МОРА. Вакво заташкување на работите не смее да ни се повторува. На Тодоров му умираа луѓе заради каприц и пак беше амнестиран, на Филипче му умреа луѓе и пак ништо. Мора да ги научиме дека одговорнос мора да понесат за тоа што се случило. @Luciferka е ја спомна партијата што треба да добие шанса. Баш е така. Со Апасиев лажгото на чело. Не ме гледај што правам слушај што ти кажувам. Не треба да зависи од СДМС, ВМРО, Левица, Курто или Муртно. Сите треба да се одговорни за постапките. Треба сите да создадеме држава која ќе функционира и да нема никој на власт неколку месеци. Ни треба деполитизација не повокување да победи оваа или онаа партија.
Па што е крив човекот, не го местел он кабелот. Одговорен е тој што одговара (на телефон ваљда), морал е тоа што мора #новречникза3тоодделенци
Колку треба да си монструм, За да не осеќаш никаква одговорност а под твое водство да се пепелосаат луѓе кои цел живот рмбале и одвојувале од плата за да еден ден здравството ги опслужи како треба. Со кое лице ќе застане на митинг и ќе збори за сегашниов и идниот мандат, за пак смрдениот газ да го пикне у фотеља ?! Избори идат, немој да сте заборавиле на Тетово и на илјадниците мртви СО корона починати од несоодветно лекување!