Никогаш не одиме еден покрај друг, секогаш сме гушнати или за рака(најчесто кога се брзаме некаде) и во меѓувреме кратки бакнежи ..
За рака нит ме гушка нит ништо во јавност.Смета дека не било прикладно да покажува емоции во јавност.
Секогаш сме за рака. Тоа веќе ни премина во навика, така што штом излезиме од дома, рефлексно се фаќаме за рака.
се држиме за рака, и да сака да ме гушне приближно исто сме високи па ако го стори тоа ке оди исчанчен целиот, и иако малку глупо Спојлер бидејки мислам дека тоа им прилега на постари личности ми изгледа ама во зима кога нема многу луѓе надвор а има снег и се лизга знам да го фатам под рака од страв да не паднам, ама кога ни се приближи некој вешто го факам за рака
Секогаш сме фатени за рака, зимно време ракавици и завршен проблем за да не ни е ладно а во мегувреме бакнежи али не лигавење тоа мразам во јавност
Скоро секогаш одиме фатени за рака и понекогаш многу ретко гушнати, а кога е ладно мојата рака кај него в џеб
Па еден покрај друг, некогаш за рака зависи од расположение. Гушнати е поим за мм Освен кога ми е ладно зимно време знае да ме изненади да ме гушне.
Нај често одиме еден до друг бидејки не поднесува кога некој го држи за рака тоа ужасно го нервира нема навика понекогаш се гушнеме