Кога сум лута еден крај друг, кога е лут за рака, кога се е во ред за раче и така благо гушнати и препиени еден до друг
Цело време менуваме ,и за раце се држиме и под рака и гушнати , а зависи понекогаш и еден покрај друг но се ова во едно излегување заедно
незнам...Мислам дека не обрнуваме внимание на тоа. Ама знам дека кога сум на високи штикли и кога ми е многу ладно обавезно го држам под рака .... знаете онака ко за пред олтар
Ретко одиме гушнати пошто многу се туркам во него така За рака почесто. И кога седиме дома ме држи за рака, не ме пушта. Душа
Глупаво ми е гушнати да одиме. Глупаво ми е и така само еден крај друг. Се има случено само кога ме налути. Инаку за рака се држиме.
На дечко ми екстремно му потат рацете. Ги мачка дури со препарати некакви не знам... Битно за рака не иди во предвид да го фатам се нервира се бриши од пантолони хаха.. Најчесто гушнати, а се случува и јас да го држам под рака старомодно <3
Nie sme vozrasni pa znaeme i gusnati da odime Nekoe preterano cmokanje nesakam. Kulturno drzenje za raka..e sea ako se naceka da nema luge i drugo pagja
За рака секогаш си се држиме Најмногу сакам кога така во одење ќе ми ја стисне раката и ќе ми шепне "те сакам" awww
Најголем процент се држиме за рака, зошто така ни е најзгодно. Многу ретко се грушкаме зошто многу дебили сме и не знајме да одиме така ама го практикуваме кога јас премрзнувам, шо е честа појава во последно време. Еден крај друг одиме само и само ако двете раце ни се зафатени.