Koga sme sami kombinacija od trite. Koga sme so maloto da ne prasa nekoj neznaeme kako se vikame,ne zaluduva
За рака само додека одиме бидејќи гушнати да одиме неможам хахха ми се плеткаат нозете од возбуда, еднаш се сопнав и со главата напред отидов, за среќа таа ме задржа, имаше постар пар на една клупа па ми се изнасмеаа така слатко, и плус добив коментар од саканата (Кај гледаш бе стоко!?) Гушнати сме цело време додека не сме во движење.
Јас никогаш до сега се немам фатено за рака со некој дечко, само со другарка ми А, таа што ми беше другарка веќе и не ми така да, ништо. А, ни во иднина не верувам со некој да шетам за рака низ град Радо би гледала љубовен филм во живо...
Да, кога шетаме по други земји , да не се изгубам Се шалам, некогаш за рака или под рака... Најчесто еден до друг или ја позади пошто сум флегма
Секогаш се држиме за рака, или пак знам да го фатам под рака (особено зимскиов период). Знаеме и гушнати, ама некако се осеќаме послободни ако се држиме за рака
Најчесто за рака фатени. Зимскиов период за да не се лизгам а и него да не му е ладно на рачето, го фаќав и под рака. Гушнати не можеме зошто е доста поголем од мене така да варијанта од тоа ние тој ја префрла неговата рака преку мене а јас моите в џеб ги ставам. Најубаво ми е така, сигурно се чуствувам
За рака,а кога ми е ладно и кога сум на штикли го фаќам и под рака, некогаш и гушнати ама ми се плеткаат нозете и неможам така хехе
Se drzime za raka ,gusnati ponekogas ,a so kerka mi ide na sredina da i dademe raka dvajcata si ceka .