Za raka sekogas za raka, kolku i da sme skarani sekogas se drzime. A nesto so najmnogu obozavam e na zima za raka i racete vo dzeb kaj nego
За рака, некогаш и гушнати. Поубаво за одење ми е за рака, кога сме гушнати морам споро да се движам.
Go obozavam momentot koga ke me fati za raka koga ke iskocime..a dosta cesto ili toj me guska ili ja nego..A znae da mu tekne da me svri i da me bakne.Srekja moja sto e kako mene vo toj pogled.
Порано сакав гушкања и држење за раце ама сега неможам да смислам, сакам да одам слободно и не сакам некој да се лепи до мене.
За рака ...гушнати не ми одговара пошто сме иста висина скоро и движењата не ни се најдобри хаха..ама за рака обавезно...
Додека бевме без деца за рака, сега со две деца, не се знае кое кај тера, обично нив ги држиме за рака.
Обично тој ме гушка од страна. Али уште не е жешко, нема шанси на жешко вака. Само уште немаме лето заедно.
Не знам зошто, од увек имам многу лоша навика да ги фаќам партнерите околу лакт, рака под рака. Многу неромантично, се осеќам како две баби да сме што едвај одат па мораат да се држат, а не млад пар....... а сепак така ми е најзгодно.
Sum imal i poladni zenski da recham, sho ne se romantichni tolku, ama preferiram za raka drzhenje ili gushnati.
Gushkanje ili za raka najchesto. Neznam mene preubavo mi e koga gledam parovi za raka obichno, a tie shto nejkat da se drzhat ili nejkat da bidat videni ili neshto im e lichno so toa. Jas za raka segde sum so mojov i bash mi e prijatno i si sakam.
Јас на пример сум тип што не сака така држење за рака или гушната да одам. Сакам движењето да ми биде слободно.