Со дечко за рака најчесто али одење за рака на постари години ми е одвратно, мразам коа ке видам некои на 50 години за рака фатени.
Па ние најчесто одиме за рака фатени или некогаш кога ми е мачно го држам под рака не одиме гушнати оти иста висина сме па не ми е згодно некако али некогаш ме држи за половина и многу ми е убаво кога ќе видам 2 стари фатени за рака или гушнати онака заљубени како кога биле млади тоа е многу слатко и јас сакам така да биди кога ќе остариме со дечко ми хухухух (мислам тогаш ќе ми биде сопруг)
кога одиме некогаш сме гушнати...некогаш за рака(ама поретко)...во главно сме гушнати подобро е така за да летаат и бакнежи кога сме скарани само одиме еден покрај друг...и тој момент го навистина мразам најубавко е да ме гушне и да одиме!
Па одиме еден до друг или евентуално за рака или па ако е ладно под рака. Гушнати никогаш ... стегнато се осеќам. Сепак секогаш зависи од расположене. Пример синоќа одеше пред мене а јас позади него го сопкав и му мавав боксови делејќи му комлименти како: стоко, говедо, гомно, тиквар, смрдле, лигле, коњ, теле, вол, глупчо и така се додека не ме испрати до мојата улица Па си го бацив и домче си влегов
Како ќе ни текне некогаш за рака, некогаш под рака ко старине баби и дедовци , често и еден до друг идеме, некогаш и гушнати. Како ни дојде. Ама не сме од тие искачаш од кола и пружаш раче да те фати, некогаш и ич нема за рака да се фатиме. Зависи како сме расположени Среќа ретко се караме иначе во тие случаи одалеченост 10 метри минимум!
Најчесто одиме еден до друг фатени за рака или под рака.Ретко некогаш одиме гушнати.А кога сме скарани одиме оддалечено еден од друг
со дечкоми ретко кој може да не виде како одиме пешки човекот не слегува од кола боже мој а кога одиме до кафич или некаде на јадење во некој ресторан јас го фаќам под рака и така интересно ми е се смешкаме абе пафнати сме цели необичен пар сме интересно ми е
За рачиња повремено ќе се гушнеме ама не можам така цело време тогаш одиме 2 саати а нејќам да се влечам по улици посебно кога температуриве се леденца Јас понекогаш сакам да одиме еден до друг некако покомотно ми е ама не сака навика си е навика
Значи зависи како ќе ни текне, знаеме да се фатиме за рака но не сме навикнати па ни е чудно, некогаш одиме еден крај друг, многу ретко гушнати а најчесто јас го фаќам под рака, бидејки така ни е најдобро и најубаво на двајцата според висината, тој е доста повисок и кога се држиме за рака фактички се тегнеме. А инаку тој е стока масивна од 1,90 а јас едвај 1,70 и жгуљаво и штом ме мрзи или нешто ме боли ќе ме крене у раце и гајле си нема, ко играчка да си носи.
Епа ова зависи од тоа каде одиме и со кого сме.. Ако одиме на пешачење секако дека одиме еден до друг, или пак ако сме со некој другар другарка кој што е сам исто така одиме еден до друг, ради друштвеност. Ако сме поголема група и има и други парови и на излегување најчесто се држиме за раче, а поретко и гушнати одиме ако релацијата е мала дека кога си гушнат не е исто како врзан да си дур го усогласиш одењето
Понекогаш еден покрај друг,понекогаш фатени за рака,но ретко гушнати Многу е повисок од мене и ме гушка само кога ќе осети дека ми е срам или слично,така да гушкањето кај нас има заштитиничка улога.Мене најубаво ми е кога го држам по рака или за рака,така се осеќам ептен убаво.А ептен ми е убаво на душата кога ќе видам постари луѓе како си се држат за раце,ептен ми се слатки