ицкрено се извинувам шо напињам алив во сабота теба да се мувам и кажете ми следново: 1.како да се облечам 2.дали споед клипов кје биде ок вака да практикувам мување пошо не сум мн искусна http://www.youtube.com/watch?v=LDCDiignBRo 3. ако сакате некој совет шо со некој сте утнале за да не утнам...
Најчесто одиме за рака, некогаш тој ме гушка мене (иако не ми е згодно така) а пак некогаш еден покрај друг.
хахха леле ма девојче не треба пракса за тоа, облечи се убаво не многу нападна, не ставај кармин или сјај на устата само лабело, и самиот ке те залапа не треба да вежбаш ти како што, или пак да гледаш клипчина, едноставно ке се препустиш, ќе видиш самата ќе бидиш зачудена од тоа дека знаеш да се лапаш )
За рака и гушнати, во зима рака под рака како баба и дедо или раката моја в џеб кај него заедно со неговата Ама со овие пеколни горештини еден крај друг, прво ме нервираше тоа (од што сум ги гледала мама и тато цел живот) мајка ми од мали ни викаше - никако како пусти говеда да одите по улица
ние кога идеме негде секогаш се држиме за рака или некогаш идеме и гушнати еден до друг... мада понекогаш дечко ми сакам да одиме така еден покрај друг зашто му е топло ама јас сум упорна и не го пуштам си го држам за рака а он ке ме види дека сум упорна и така слатко дури ке ме гушне
Кај може мене некој за рака да ме држи кога секогаш трчам кога одам се брзам некаде таква сум си и ханито се нервира, мора да трча по мене И значи не сакам кога ме држи некој за рака, а па да ме гушка склет ме фаќа ама он сака да се држиме за рака ( да покаже дека сум негова )
Де за рака де под рака, де еден крај друг, де подалеку еден од друг(кога ќе ме изнервира за нешто ) ма на секаков начин
Секогаш се држиме за рака или тој ме гушка.Незнам,тоа ни е навика,јас неможам да одам без да го допирам,не дека се лигавам во јавност но тоа го правам секогаш освен кога типот пуши цигара па знае да ми рече - ПОСЛЕ.
Да, ма да јас не сакам толку држење за рака, ама он цело време настојува и се држиме за рака, божем ќе му избегам