Најчесто за рака, најмогу ни одговара, јас никако неможам да го гушнам треба на 40ска да се качам Знае тој понекогаш да ме гушне кога одиме, но ретко бидејќи не му одговара а и без веза ми е да одиме гушнати.
За рака и некогаш јас го држам под рака. Несакам дооолго време гушнати оти е повисок од мене мн и ми тежи
Со кој и да сум, одиме еден крај друг. Не сакам држење за раце, гушкање по пат уште помалку. Држење за рака евентуално во зима, греота е, не сакам да премрзне. Ма не е крив што сум дивтар. Ама то е.
строго еден покрај друг ни гушкање ни за рака не дека не не знаат и дека се криеме од некој ама ете така сме се навикнале овие 3 год и така ке си тераме
За рака се држиме само, а некогаш ни тоа Мразам лигавења по улица, демек ај ќе покажуваме колку се сакаме.. Има место за тоа
се држиме за рака кога сме во добри односи,еден крај друг кога сме лути,и кога му треба нешто а сака од мене да го добие ме гушка..
Јас намерно го фајкам за рака дека тој не сака Тој сака гушнати да шетаме т.е тој мене да ме гушни но бидејки јас сакам за рака му велам дека ми тежи неговата рака .Кога сме скарани Башка Тито башка Јованка
Држејќи се за рака или гушнати. Само еден крај друг ми е некако глупо сепак дечко ми е не ми е другар.
Е баш така Ина4е за рака ретко не сакам да не гледаат многу многу а гушнати во секое време.И кога студи така си се грееме
Скоро секогаш се држиме за рака,поретко се шетаме гушнати. А еден до друг како и сите останати,кога сме лути.
јас не сакам да ме гледаат така...а тој ме гушка..ајде за паце држење да ама да ме гмечи... .... а кога сме скарани еден до друг или пак за рака ама онака ладни не се познаваме
Секогаш за рака или пак гушнати,и кога седиме си се држиме за рака..ни остана убава(за нас)навика од почетокот па се до денес
Секогаш се држиме за рака кога излегуваме или тој ме има гушнато. Од време на време и јас си го гушкам А кога сме скарани се знае.. Еден до еден и тоа тој пробува нешо као муабет да направи или да ме гушне, а јас лута... Преубаво се осеќам кога ќе видам постари парови да се држат за рака баш би сакала и јас еден ден да го имам тоа
Секогаш се држиме за раце, незнам веројатно така ни е најубаво а гушкање додека се движиме не практикуваме, воопшто не ми е згодно, пошо тука сме негде со висината и многу ми е неугодно. Дури и кога сме биле во ситуација да сме налутени еден на друг (што фала му на Бога во овие 5 години само 2-3 пати се има случено ) пак се држиме за рака, па тогаш и повеќе се буткаме еден во друг инаку секоја чест за бабички и дедовци кои си се шеткаат гушнати или фатени за раце, место бастунчето, бабичката бравос