Што мислите за ова? Да изнајмите приватен детектив? Јас никогаш не сум изнајмила, а нема ни потреба! Сите богаташи изнајмуваат! АКО ИМА ВАКВА ТЕМА СЛОБОДНО-КЛУЧ!
никогаш не вели никогаш доколку би имало потреба би изнајмила но поради некоја глупава љубомора не ....
Па ако ти требаат докази за на суд за брачно неверство, може зошто да не...приватните детективи имаат широки овластувања...
Што ќе ви е детектив? Ако ви треба нешто такво, тогаш не ви треба ниту таа врска. Без доверба што барате заедно да бидите?
Ја сум си ФБИ сама за себе, ако нешто сакам да истражам, ќе го направам тоа. Али пак е малку налудничаво да си го трошам времето у „истраги“. Ако сака да ме извара, ќе го напраи тоа... Така да тоа ми е тепање на време. Ништо не може вечно да се скрие, се искача на виделина... п.с. Парите кои би ги дала за најмување на приватен детектив би ги пренасочила у шопинг или некое жешко патување со него, па да видиме дали ќе му текне да помисли на некоја „друга“.
Горе коментарите се негативни. Ме интересира дали некој има искуство за приватен детектив. Не се работи за љубомора во врска!!! Гледав на гоогле ама ме интересира ако имате добро искуство со некој и колку чини од ден.