kosmodiks Самата си виновна.Ти му дозволуваш тој да прави што сака.Едноставно тој не е за тебе.Остави го да си оди од тебе.И штом те изневрил ,тоа е негова грешка,но самата се понижуваш што сеуште си со него.Твој живот,твои одлуки,но размисли малку.
Здраво девојки.. имам еден проблем и сакам да видам ваши мислења... во врска бев скоро 3 години за почетокот неможам да се пожалам тоа нежалење траеше скоро 1 година, но после тоа почна да се ствара голема нетрпеливост од негова страна и стана многу љубоморен, секогаш ми викаше дека го варам или дека сум го варала никаде не ме пушташе да одам и ги изгубив скоро сите другарки поради него ..е сега откако јас се освестив фала богу ..почнав да држам инает и раскинавме на скоро па 1 недела во таа една недела додека јас гледав живот и цивилизација се запознав со еден каде што многу добро ми иде муабет и едноставно е прекрасен односно го најдов тоа што го сакав кај другиот, но на овој другиов сеа му текна дека нема да прави така повеќе и реши дека ќе се смени откако свати дека стварно претерал..што е најтрагично додека јас бев прилично сигурна дека нема да се смирам со овој се смував со овој другиов а неможам да му кажам на бившиот за тоа затоа што е многу импулсивен и е спремен на мн работи мене искрено ми е мн страв затоа што почна и да ми се заканува но истовремено и моли и плаче за да се смириме и дека јас сум била неговиот живот мене ми е многу тешко и незнам што да правам едноставно го гледам како се уништува пред мои очи и неможам да го дозволам тоа не сакам јас да бидам причина за некој уништен живот..
3 години се однесувал така и сега наеднаш ќе се смени? Тешка работа.. Кога веќе си ставила крај така нека биде. Самата кажа дека кај новиот си пронашла се она што си барала во бившиот
jas eve bev so edna ama , imam zenska i taka devojceto mi se pusti se izlapame posle voa sho kako da pravam da i kazam na mojata zenska ? стојанка ми е името што е потпишано иначе :: Машко сум
onaka poso nemidavase toa ime nes da go stavam za toa ako imas predlog nesto da mi dadis kazi mi posto glupo mi e ova sho se sluci bas sega pred pola cas
Кажи и како што било де..пред да дознае од други а и ти кога дошло девојчето до тебе што си чекал што не си се тргнал?
a be voa bese onaka ajde da posedime mi reci i ajde otidov ii kako sho sedeme me fana za raka ii onaka znjas kako sekoj normalno ii znjas se kako so pocna ... i sega nogu mu e glupo sho go naprajv voa za toak e ve molam neshto sovet da mi kazite ako ne .. nisto toa da sme zdravi i zivi fala
a be i neka si tera zivot najubavo , mislite kazi te mi nesto , odam franicja da a gledam 4-0 vode toa e najubavo nesto so se desava u moment <3 poz se gledame ekipoo
Дали е изневерување доколку постојано мислиш на друг маж? Колега од работа кој е разведен постојано ми е во близина и ме прави среќна. Постојано ми се потсмевнува , ми потпевнува !!!! Незнам дали е во ред што толку многу го мислам, иако сум омажена ми фали нежност во бракот . Со мажот ми едвај функционираме , повеќе се расправаме , вистина дека имаме и убави моменти ама не е тоа тоа.
Nemozam da se spravam so strastite kon nego. Ednostavno se poveke se doblizuvame,a negovoto prisustvo me pravi tolku srekna. Vnimanie koe od soprugot ne go dobivam. Uff maka mi e edno go zasakav kolegava drugo nesakam brak da rasturam.
А зошто не пробаш ти да бидеш нежна со твојот сопруг. Земи изненади го една вечер, па можеби нема да мислиш на твојот колега
А зошто не му кажеш дека ти фали нежност. Јас ако ми фали нешто секогаш му кажувам, не само на тој што сум заедно, па и од дома ако не ми посветуваат внимание им кажувам. Мора да правите муабет за тоа, како така не му кажуваш. Ќе бидеш директна и ќе му кажеш, мажуле мое сакам да си бидеме нежни малку, тоа ми фали.
Mu kazuvam draga ama on sekogas izmoren zaborava na neznost. I jas sum cel den na fizicka rabota ama ne zaboravam deka mi fali neznost,mi fali ljubovno razgaluvanje.
а маж ти пред да те освои и послем освојувањето ист беше како колегата така? мислиш колегати цело време ке биде ист према тебе или додека ти го начука и не му здосадиш, подразмисли малку за жал се трудиме додека не освоиме а послем занемаруваме некои работи, јбг