1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Израсток на градата

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од anna.tesoro, 22 јануари 2014.

1. anna.tesoro

anna.tesoro Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    99
    Го имам овој проблем веќе подолго време, на десната града имам некаков израсток веднаш под брадавицата. Незнам што е не личи на бенка... како брадавицата е ама помало и изгледа како 2 да имам :worried: срам ми е да кажам на мајка ми, а и од дечко ми да не го види. Инаку не го чувствувам и немам никакви проблеми, ама ме загрижува, не е нормално. Ако се разбира некоја ве молам пишете.. се плашам да не е нешто сериозно. :sweat:

2. principessa123

principessa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    80
    зошто не отидеш на доктор?да провериш..и секако нема да се плашиш повеке....ке знаеш што е и како е..

3. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.859
    Допаѓања:
    14.500
    Штом го опишуваш дека е како брадавицата, може да е баш тоа, трета брадавица. Се отстранува лесно на дерматолог, ништо страшно. :)
    еве слика да си споредиш
    http://scientopia.org/blogs/scicurious/ ... le-003.jpg
    Оди советувај се со лекар, ако е нешто друго да си знаеш, што и да е верувам дека ќе се среди. :)

4. lavinija28

lavinija28 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    2.160
    Темава гледам одамна не е активна. Околу такви израстоци баш од брадавицата, има ли некој да сподели искуство околу отстранување и сл. ?