па на лето ќе одиме на море,а на зима на планина(мислам дека прашањево не е соодветно) и двете... скајп или фејсбук??
Прашањето беше кое ви е поубаво. Скајп. Во лето со саканиот на планина или на море? Каде би сакале повеќе да одите?
Секој со своето место, другарот/другарката за времето кое е предвидено за такви дружби а дечкото/девојката за времето кое е предвидено за него/неа. Е сега во случај да треба да бираш со кој би сакала да бидиш тогаш сигурно нема да биди другарката... Јас кога имав дечко, ете ќе кажам од лично искуство, секогаш тој ми беше на прво место кога стануваше збор за средба, а другарка ми често знаеше да ми се налути. Сега таа има дечко и колку и да сакам кога одиме во градот од каде што е тој тогаш морам да му ја препуштам на дечко и бидејќи знам како е да сакаш да си со него а посебно на само до душа понекогаш знам и да и се подналутам ама како и да е јас нејзе си ја сакам најмногу и брзо ми поминува лутината. Еве малку поопширно објаснување за прашањево Пишување на интернет со саканиот или зборање преку телефон?
:up: :up: :up: :up: и пишување и зборање, ако пишиме тогаш збораме на телефон, а ако не збораме тогаш сме на нет двајцата ... така да и двете ги сакам мување или врска
Леќи и тоа по можност во зелена или небесно сина боја само треба многу поголема хигиена и внимателност. Фејсбук или Фемина?