Nekoj aktiven na temava dabprasam iskustvo za lecenje rak na beli drobovi so lek od kaj velesankata Lile Cupceva?????
Да, медицинска газја или петролеј, има еден од Бт продава литро ипол 600 денари, прозирна боја е, директно од изворот во Круја во Албанија. За крв од желка немам слушнато, горчливи семки од кајсија (не повеќе од три на ден) капки Нони и капки Саменто, варова вода, масло од Канабис и сл. Ама мислам дека сево ова што го набројав би можело да помогне доколку болеста е во почетен стадиум. Не сум лекар, ама мајка ми скоро почина од рак.
Samo maslo od kanabis ,no kvalitettno domasno prigotveno maslo so visok procent na THC ,jas imav bolen od Kancer i za sreka prikaznata se zavrsi dobro blagodarenie na masloto,golema blagodarnost do lugeto koj mi go prigotvia.
Дали некој од вас имал случај тумор глиобластом. На мајка ми и го оперира али сега сакам некој алтернативен лек сто ќе и помага даа неи расте пак. Молам за помош
Нешто кога ти гори, ти гори, се прашуваш, а најмалку сум за вакви работи, но дали има некој контакт од некого кој прави лек од крв од желка за канцер? И тоа е на ред... Молам за најитно инфо. Нема одговор, ама да си самоодговорам ако некој друг се прашува еден ден. Само хемоглобинот го качува "леков" и го има прочистен како тинктура по странство, нешто што се купува у аптека. Очекувам да го донесат, па ќе споделам. Но не е лекот за канцер. Ова ќе му дојде ко лекот/маста за афти од телешка крв...
За подобар имунитет кај болни од рак се препорачува алги, алое вера, аронија и ѓумбир. Овие намирници мора редовно да се зимаат секој ден за да има ефект. Универзални ,,лекови" се. Другар со помош на ова алтернативно решение како и редовна хемотерапија победи канцер од II стадиум. Пробајте, не губите ништо. Важи за сите без исклучоци.
https://nmd.mk/neverojatna-prikazna...-rak-posle-operatsijata-ostanav-parazliziran/. Ако некому му користи ,бозел е лек за ракот
Татко ми има ситноклеточен рак на белите дробови, од понеделник ќе почне со хемотерапија. Дали имате некој близок што се излечил од овој вид рак?
Немам јас близок што се спасил од рак, и подобро ли е татко ти? Јас имам гледано на Јутјуб дека ракот се лечи со тие како се викаат... На српски или хрватски ги кажуваат кошпици од кајсии или праски. Ако сакаш дади му на таткоти, ама немој мене да ме слушаш подобро прашај го лекарот
@Nebitno21 Ма не, колку само ги изеде свекрва ми од кајсии и ништо. За рак на бели дробови ќе ви ги препорачам таблетите Ерлотиниб, некоја замена се за хемо. Матичен млеч и сируп од бозел. @Cecyska