на школската хахах т.е нафурана девојка инаку многу брзи три пати избришав и пишував од почеток за даденото име Александар
На месец март, на снег, на студ ова за Мартина беше, ама да не ме претековте На Александар Македонски Милица
Според името и сликата на феминката погоре ме потсеќа на мало слатко плаво бебенце со плави очиња , ете така во моментов замислив и ми дојде некоја асоцијација можеби сум далеку , ама ете, најважен е првиот впечаток нели
Е кој дел не ви е јасен... дообро си напишав де.. што сте останале двете со ??? кажав никот и сликата ме асоцира на слатко плаво бебенце со плави очиња... моментално замислив така незнам оти не ме разбирате .
Нас ни е све јасно, но тебе не ти е очигледно бидејќи тука не треба да те асоцира никот и сликата на корисникот, туку името на што те асоцира што ќе го наведе и исто и ти треба да оставиш име за да продолжи играва. Капиш? Антигона?
Хухуху смешки... окси јавно извинење што сам упала са погрешни речи сериозно, мислев дека корисничкото име треба да се опише и така напишав бла бла. Јбг се прават грешки , затоа се очите ама некогаш како слепци тераме
Добро може ли да престанете со офтопици и да ја терате играва? Антигона - на @Antoninaaa ме потсеќа. Билјана?
Спојлер Аман во ред е, можеше од старт да се објасни на @Rama шо е работата без толкава фама да се крене На прашок за перење. Oлег?