нз дали има ваква тема ако има нека оди во канта ... името на мојот прв дечко Александар прва симпатија - Стефан
Леле темава... Симпатија ми беше Даρе од забавиште, платлнсκи еден κуп- не знам κој беше пρв. Дечκо:Пρв Алеκсандаρ, после него уште еден Алеκсандаρ имаше. Алеρгична сум сега на имево. А љубов: не знам баш дали е ова сегашново ,,онаа вистинсκата" љубов, ама убаво ни е. Живе се виκа. (Жити името инаκу. Жив-Е. Алеκсандаρ баρ да беше. )
Симпатија - Кирил..со големото бело куче За прв дечко не кажувам...бившиот (последен)ми има профил тука
Марија. Тогаш имав 11 год, ја запознав на летување во Струга. Имаше темни очи. Само си се смешкавме на разминување, ама немав храброст да и пријдам и да делувам. Прцул, шо сум знаел. Знам еднаш беше мраз ладна водата, ама ја пред неа да се направам херој рипнав од прва без да се загревам Кој знае колку после тоа она го процесирала тој мој херојски потег и уште толку се затрескала у мене. Ама ништо, заврши одморот и крај на приказната. Немаше тогаш фејсбук па да ја најдеш и аднеш онака кукавички. После неа уште 5-6 години ми беа слабост девојки со темни очи. Детство.
Самерчо Зошто мислите дека така сум потпишана? Се регистрирав тука разочарана, тоа кога бевме петто, тогаш раскинавме Шала на страна, ама сега кога сфатив, првата љубов indeed беше на "С".....јаооо, а па сега кога видов Лавли да допишала симпатија....ми текна, и првата симпатија беше на "С" Би рекла wtf, бат оу уел, три и job done