Епа чим сака зимски спортови потруди се да го израдуваш и изненадиш, не е воопшто тешко исто како ролери, појди еднаш сама ако не си била повежбај и следно изненади го
Искрено немам што повеќе да кажам од членките погоре освен дека картинг веќе немаме, а за куглана исто така не сум сигурен?
Зависи од каде е членката, Охрид има картинг, а куглана нели имаше во салата Борис Трајковски ама не знам дали сеуште работи
@elimkd од Скопје сум..Пред Борис картингот не функционира? Во Сити мол нели имаше куглана? Не сум била нагоре.. @awkey фала хехе
Zdravo na site, sakam da dobijam nekoja idea od vas, eve sega vekje zaladuva pa za park i prosetki navecer e ladno, osven raboti koi moze da gi pravime doma, preporacajte mi nekoe prijatno i ubavo mesto za sedenje, nesto zabavno sto bi mozelo da pravime negde(osven odenje vo kino)..?? Fala vi odnapred
Мислам дека за локација (за мене) би било одлично место некаде каде што има коњи, значи некој хиподром. Можете ли да ми предложите места што би биле идеални за состанок, во Скопје? На пример, убаво е да има како што кажав коњи што може да се јават али и не мора - доволно е да може малку да се прошетаат. Исто така би било супер ако има и ресторан каде може да се продолжи со ручек. Или би било добро ако има околу добра природа па евентуално наместо ресторан да може да се продолжи со пикник во природа. Така да предложете некоја идеа во Скопје, или уште подобро споделете ваше искуство доколку го имате.