-Брат како тебе е само мал дел од моето детство и моите спомени.Спомени кои никогаш нема да ги заборавам.Сешто сум научила во овој живот,е токму од тебе.Затоа,на овој ден сакам да ти посакам ден полн со среќа,уживање и радост.Затоа што јас веќе неможам да бидам посреќна.Бидејќи,имам брат како тебе Среќен роденден! -Нема зборови со кои можам да искажам што ти посакувам... Верувај во вистината, уживај во среќата, бори се и сакај ја онаа која што заслужува да биде сакана, а пред се биди безгранично сакан .... СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
Здраво Феминки.. вака ми треба роденденска порака за на другарка ми sа керка и утре полни 1годинка,ако можете да ми помогнете...
Na denesen den pred 1 godina se rodilo edno slatko malo detence na koe dens mu slavime rodenden. SREKEN RODENDEN Denes angelite nesto pravat na ovaa angelce rodenden mu slavat,radost,sreka ljubov i mir neka bide ovoj den najubav . Sreken rodenden
ejjj deckii mi treebaa pomoss !! naa decko mii mu jee rodendeen paa taka daa neznam nemi teknuee ness damu napisaam... hmm plss pomoos !! nekoe ubo ljubovno referatcee za rodendeen mi trebaa dami kazetee
"Опамети се веќе еднаш...XX години наполни веќе! Среќен роденден" ако е за некој/а кај што работи добра смисла за хумор.
Rodendenska za dete. Prevzemeno. Единствената видлива лузна на мене, е онаа од царскиот рез, хоризонтална, на долниот дел од стомакот, оној ден кога сам одлучи дека ти е дојдено времето да се одделиш од мојата утроба. Единствената видлива лузна на мене, е онаа која секогаш ќе ме потсетува на денот кога со тебе повторно се родив, со страв и бол, дека во делот кој од мене ти го дадов, ќе си осуден да љубиш со сето битие, со сила која лекува други, а го убива оној што ја дава. Единствената лузна во мене, која не се гледа, а крвари, е стравот дали ќе сум доволно добра, доволно силна и мудра, за да те научам да си ја чуваш и сочуваш душата, а срцето да ти остане во еден дел, оти после не се лепи. Единствената лузна која ќе ме боли до смрт, ќе е онаа која ќе се залепи на мене кога ти првата во душа ќе ја добиеш, која ќе ме разори и ќе остане после мене, дека не сум успеала да те заштитам од она што бол се вика, иако знам дека ќе си посилен од мене и за многу нешта похрабар. Ете, затоа пишувам, за да можеш еден ден да ме запознаеш и како жена, човек, со сите болки и стравови, со сите мои демони и неуспеси, со сета љубов која во срцето сум ја носела. Ете, таа лузна што ќе ти ја донесе мојата душа, таа ти ја подарувам, оти таа е единствената за која нема да можам да се извинам, за која ќе немам оправдание ниту пред тебе, ниту пред себе, оти таква сум...таа сум. И еден ден, кога ќе ја имаш мојата книга в рака и ќе ми ја вртиш душата низ прсти, ќе знаеш оти исто се љуби и на 20 и на 40, само ако имаш срце во себе. Ете тогаш, ќе ми простиш, а и себе, зошто сме толку слични, а сепак различни, оти дел од моето проклетство за љубење, преминало и на тебе. Единствената видлива лузна на моето тело, ја носам со гордост, оти таа е единствената која ми ја донела безусловната љубов, најголемата радост и болка, најголемиот страв и борба, ТЕБЕ. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН СИНЕ
Се сеќавам на оваа интересна порака што ја имам прочитано : Да го имаш здравјето на каменот, да ја дочекаш староста на орлите, да ја имаш љубовта од бајките и парите од банките. Доволно е??? Ја најдов сега, по тоа "парите од банките" ја запамтив и ја пребарав
Некој кој е по роденденските честитки да ми помогне , ми треба така добра честитка за колешка кој моментално и се бори со канцер ?
Ти посакувам букет рози, ден без нервози, алкохол во умерени дози и се** во сите можни пози.. Среќен роденден