Тамам е. Толку е, само. Ама не е ни битно количнски колку е, туку дали има присутни сперматозоиди. Најчесто, има заостанати од претходна ејакулација... Во основа, нема потреба од елаборирање во детали за ова. Кондом МОРА да се користи во секој случај! Пошто, ништо не е 100% сигурно. И не само за бременост, туку и за сексуално преносливи болести. То: “Го/ја знам, не му/и' е ништо“- да си го тргните од глата. Луѓе живеат со партнери со децении, па не знаат се' за нив.
Ние немавме однос му го фатив само подолу и ме интересираше дали е повеќе и дека се слева по него па може да си ги направам рацете затоа а и малку се заскирав пошто тој само пред да сврши има пред тоа не
Pa toa ti e predsemena tecnost, toa ti e ligavenje samo i e normalno da nema golema kolicina a ko ke svrsi ako nema voopsto sperma togas da znajs deka sigurno se rabotel pred da ima odnos so tebe
Зборот ми беше дека тој предсемена течност има само на врвот на главата дали тас течност се растекува надолу по главата
А доколку му го фанам а притоа да нема свршено и после час/два да одам во тоалет и да се избришам без да се измиам ке може да има нешто?
Ne I pogore ti kazaa. Dali znaes kako se pravi bebe ? I kako bas funkcionira sistemot za reprodukcija ? Daj informirajte se pred da imate odnosi https://forum.femina.mk/threads/Што...енувањето-Прочитајте-и-информирајте-се.23425/
озбилна сум за жал. и вие можете да прашате за зенските добиеното или млекото од градите или нешто ако не ви е јасно па сепак е темата за тоа нели?
во контекст на муабетот погоре еден член напиша дека некој ако не сврши поточно немало ништо тоа било затоа што имал секс а не затоа што не си одговараат сексуално партнерите и сл. па затоа прашав како може тоа и на колку време се создава. и не ми одговоривте