Извини заборавив да цитирам дека сврши надвор партнерот. И колку што го проверив кондомот истиот ме беше пукнат.
@Larah7 Ако толку па ептен ти е стресно направи си тест. Ама немаш никакви шанси да си бремена. Ама баш никакви
Еден пријателски совет за во иднина: ако паничиш при секој заштитен однос пробај поразговарај со некој близок за односите и разлистај низ темиве за бременост (не знам колку год имаш и не викам дека не знаеш како функционираат тие работи но некогаш смирува кога ќе прочиташ оф некој друг кој поминал низ истото и се се завршило океј) и ако не ти помогне побарај помош. Ти го пишувам ова од искуство. Не секое тело и ментално здравје е подготвено секогаш за односи.
Ти благодарам за советот. Овој пат ме фати паника затоа што раскинав со дечко ми и заради тоа… Се трудам максимално да сум упатена за сексуалната активност, но понекогаш некои мисли ме копкаат
Девојки ме интересира вака, имав незаштитен однос можеби во плодните денови не знам точно нередовна ми е, ама тој не сврши воопшто бидејќи престанавме. Кои се шансите за бременост?
Веќе 3 дена се осеќам како психијатар на другарка ми, читавме на интернет и уште повеќе полуде... Кои се шансите за бременост од предсемена течност една партија и свршил дури по 10 минути со орален?
Nemam kirilca na telefonov ke mi izvinete. Decko mi pri seks Mnogu pati mi vikal da mu stavam prst vo analniot otvor i mi bilo cudno. Pred nekolku dena mi rece da mu go stavam I dildoto iskreno mene mi se zgadi Koga go gledav kako si go stava i svrsi za Mnogu kratko vreme a mojata zelba za seks ja snema vednas. Ima li nekoj so slicno iskustvo?
@Sparklingbaby е машко, се кладам во 100че, и го пали да раскажува што сака да прави.. Нели , спарклинг?