Не е океј воопшто. Го бара за во кафич и баш тогаш нема да врати на пораката, нема да биде достапен или ќе му искрсни работа. Почесто е по негово
Еве и да не е женет,голем проблем е што не сака во јавност да шета со неа.Чим врската им се одвива само во неговиот стан тоа е се само не врска.
Даа така е. Веројатно нема поќе ништо такво да дозволува таа оти се кае што се е вака и само таа се нервира а тој за ништо не му е гајле. А исто така и се лутел ако има договорено со друг дечко на кафе да излези и ја терал да му откажи. Што значи не и пружва нешто неа, а не и дозволува ни други да и пружат то што го бара..
Хејј Со еден дечко излегуваме онака не толку често ама се знаеме долго време. Последниот пат беше се супер после тоа два пати ме побара ама јас не можев и изгледа се откажа. Дали мислите дека треба и јас да направам чекор да пишам нешто? Кога вака треба јас прва да пишам на машко ми е чудно не знам како да почнам и си викам што ако не ми врати или ме откачи после тоа непријатно ќе ми биде како да сум нападна.. никад не сум пишала прва и затоа се такво мислење имам.
Здраво девојки дали некој од вас знае да ми предложи нешто за кандида... Од вагиналети ништо не ми помогна пред месец ипол користев од тие 3 што се микорил мислам, што ви помогнало вас дали сте имале мака со лекување? Кандидата дали има врска со урината или преку партнерот мислам за пренос ве молам за секаков помош,.. и дали од тоа може да касне некогаш менструацијата
Кандидата е тврдоглава и покрај тоа што се лечиш ти ако има потреба малку апстиненција од секс и партнерот паралелно треба да користи крема , затоа што ако само едниот се лечи инфекцијата продолжува да се врти во круг .... пред месец ипол си користела вагиналети и се намалиле симптомите ама после следните неколку односи повторно се пренела бактеријата од партнерот и си развила симптоми , кај жените се поизразени симптомите .... Покрај вагиналетите( микорил , канестен , антифунгол ) , промивки со сода бикарбона , некои ставаат облоги од јогурт за смирување на чешањето и внесот на јаглени хидрати и шеќери да си го намалиш на минимум .
Кога веќе два пати не си можела и си откажала, сега ти побарај го. Едноставно прашај го да се видите, да излезите. Ништо не губиш, ќе знаеш на што си. И мислам дека кога веќе прашуваш за ова, прашањево е посоодветно за темата љубовни проблеми и совети или совети од машка/ женска страна.
А што е причината ете за неизлегувањето во јавност? Од негова страна, што наведува? Искрено, возрасен човек 2 години тера “врска” во која добива само орален секс, па сега и одбива вагинален и тоа долг период, не се појавува во јавност ама и не ја остава да има друг дечко/ебач што и да е, мене ми е too much… Освен ако е човекот јавна фаца или политичар па не сака да биде виден со девојка и не сака кон неа да има обврски во иднина, односно да го задржи статусот single во јавноста.
Можеби мисли дека ако биде со неа таа ќе очекува да ја земе за жена. А самото тоа што 2 години се гледаат а не се официјални, ми делува како да не гледа иднина со неа. Дечково сигурно се гледа и со други. Мојот совет за девојчето е да се отргне од типот. Повели линк има посебна тема за кандида, може ќе најдеш некое корисно мислење. https://forum.femina.mk/threads/Кандида.403/
Гинеколог, брисеви нешто, пап ? Не може циклус да касни од кандида. Промена во исхраната е исто клучна, не само лековите и обостраната терапија. @sunflowerr што ќе се случи ако пишеш прва? Не боли.
На 22.08ми заврши циклусот на 23.08 имавме односи и кондомот беше пукнат, знаев дека можноста за бременост е ниска но, бидејќи воопшто не е време за бебе пиев норлево сега после 8 дена т. е. 2 ден после овулација имам кафеав проток, дали некој имал слична ситуација? Инаку прв пат пијам норлево, може да имам проблеми со хормони, циклус?
Od odnosot so puknat kondom (23.0 Dali duri sega si piela norlevo ili den potoa? İnace ako ne svrsil vo tebe ne si trudna iako bilo skinato mislam, ?? Moze da kasne malku menstruacijata od norlevoto i iscedokot kafeavo ti e normalno, plus kaj sekoj razlicno se manifestira. Vnimavaj mila kolku sto mozes i skoro ne pij norlevo
Не си требала да го пиеш норлевото после 8 дена, и да било нешто се знае кога се пие апчето. Иначе да може да имаш проблем со менструација
Не сум пишала јасно еден час после односи го пиев норлево, ама денес 8 дена после имам кафеав исцедок до сега не сум имала и за тоа ми падна чудно да не е поради норлево. Инаку сврши во мене, не беа плодни денови затоа не сметав дека треба да паничам.
Со секое свршување внатре имаш ризик за бременост, а не само во плодни деној. Иначе да голема е веројатноста кафеавиот исцедок да ти е од апчето