Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. potatoface

potatoface Истакнат член

Не е океј воопшто. Го бара за во кафич и баш тогаш нема да врати на пораката, нема да биде достапен или ќе му искрсни работа. Почесто е по негово

2. potatoface

potatoface Истакнат член

Не верувам дека би биле пријатели ако немаат ништо sexually

3. simona_baby

simona_baby Популарен член

А дечково да не е женет?

4. potatoface

potatoface Истакнат член

Не е. Никогаш не ни бил

5. simona_baby

simona_baby Популарен член

Еве и да не е женет,голем проблем е што не сака во јавност да шета со неа.Чим врската им се одвива само во неговиот стан тоа е се само не врска.

6. potatoface

potatoface Истакнат член

Даа така е. Веројатно нема поќе ништо такво да дозволува таа оти се кае што се е вака и само таа се нервира а тој за ништо не му е гајле. А исто така и се лутел ако има договорено со друг дечко на кафе да излези и ја терал да му откажи. Што значи не и пружва нешто неа, а не и дозволува ни други да и пружат то што го бара..

7. GirlRose

GirlRose Форумски идол

И зошто го трпи дететево што има 37 години?

potatoface likes this.
  8. sunflowerr

sunflowerr Истакнат член

Хејј
    Со еден дечко излегуваме онака не толку често ама се знаеме долго време. Последниот пат беше се супер после тоа два пати ме побара ама јас не можев и изгледа се откажа. Дали мислите дека треба и јас да направам чекор да пишам нешто? Кога вака треба јас прва да пишам на машко ми е чудно не знам како да почнам и си викам што ако не ми врати или ме откачи после тоа непријатно ќе ми биде како да сум нападна.. никад не сум пишала прва и затоа се такво мислење имам.

9. potatoface

potatoface Истакнат член

Дека и е прв тешко и е да се скара со него и незнае дали би останалњ пријатели.....

10. Meddy

Meddy Истакнат член

Здраво девојки дали некој од вас знае да ми предложи нешто за кандида... Од вагиналети ништо не ми помогна пред месец ипол користев од тие 3 што се микорил мислам, што ви помогнало вас дали сте имале мака со лекување?
    Кандидата дали има врска со урината или преку партнерот мислам за пренос ве молам за секаков помош,.. и дали од тоа може да касне некогаш менструацијата

11. naturallmess

naturallmess Популарен член

Кандидата е тврдоглава и покрај тоа што се лечиш ти ако има потреба малку апстиненција од секс и партнерот паралелно треба да користи крема , затоа што ако само едниот се лечи инфекцијата продолжува да се врти во круг .... пред месец ипол си користела вагиналети и се намалиле симптомите ама после следните неколку односи повторно се пренела бактеријата од партнерот и си развила симптоми , кај жените се поизразени симптомите ....
    Покрај вагиналетите( микорил , канестен , антифунгол ) , промивки со сода бикарбона , некои ставаат облоги од јогурт за смирување на чешањето и внесот на јаглени хидрати и шеќери да си го намалиш на минимум .

Maria.Fernanda and Meddy like this.
  12. Reina.Gitana

Reina.Gitana Популарен член

Кога веќе два пати не си можела и си откажала, сега ти побарај го. Едноставно прашај го да се видите, да излезите. Ништо не губиш, ќе знаеш на што си. И мислам дека кога веќе прашуваш за ова, прашањево е посоодветно за темата љубовни проблеми и совети или совети од машка/ женска страна. :)

Maria.Fernanda, IRBBB and sunflowerr like this.
  13. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

А што е причината ете за неизлегувањето во јавност? Од негова страна, што наведува?
    Искрено, возрасен човек 2 години тера “врска” во која добива само орален секс, па сега и одбива вагинален и тоа долг период, не се појавува во јавност ама и не ја остава да има друг дечко/ебач што и да е, мене ми е too much… Освен ако е човекот јавна фаца или политичар па не сака да биде виден со девојка и не сака кон неа да има обврски во иднина, односно да го задржи статусот single во јавноста.

Saren petel likes this.
  14. kolovoz

kolovoz Популарен член

Можеби мисли дека ако биде со неа таа ќе очекува да ја земе за жена. А самото тоа што 2 години се гледаат а не се официјални, ми делува како да не гледа иднина со неа. Дечково сигурно се гледа и со други.
    Мојот совет за девојчето е да се отргне од типот.
    Повели линк има посебна тема за кандида, може ќе најдеш некое корисно мислење.
    https://forum.femina.mk/threads/Кандида.403/

Last edited: Aug 29, 2021
    Meddy likes this.
  15. Annath

Annath Форумски идол

Гинеколог, брисеви нешто, пап ?
    Не може циклус да касни од кандида. Промена во исхраната е исто клучна, не само лековите и обостраната терапија.

@sunflowerr што ќе се случи ако пишеш прва? Не боли.

Meddy likes this.
  16. Pea

Pea Истакнат член

На 22.08ми заврши циклусот на 23.08 имавме односи и кондомот беше пукнат, знаев дека можноста за бременост е ниска но, бидејќи воопшто не е време за бебе пиев норлево сега после 8 дена т. е. 2 ден после овулација имам кафеав проток, дали некој имал слична ситуација? Инаку прв пат пијам норлево, може да имам проблеми со хормони, циклус?

17. Meddy

Meddy Истакнат член

Od odnosot so puknat kondom (23.08)
    Dali duri sega si piela norlevo ili den potoa?

İnace ako ne svrsil vo tebe ne si trudna iako bilo skinato mislam,
    ?? Moze da kasne malku menstruacijata od norlevoto i iscedokot kafeavo ti e normalno, plus kaj sekoj razlicno se manifestira. Vnimavaj mila kolku sto mozes i skoro ne pij norlevo

18. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Не си требала да го пиеш норлевото после 8 дена, и да било нешто се знае кога се пие апчето. Иначе да може да имаш проблем со менструација

19. Pea

Pea Истакнат член

Не сум пишала јасно еден час после односи го пиев норлево, ама денес 8 дена после имам кафеав исцедок до сега не сум имала и за тоа ми падна чудно да не е поради норлево. Инаку сврши во мене, не беа плодни денови затоа не сметав дека треба да паничам.

Meddy likes this.
  20. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Со секое свршување внатре имаш ризик за бременост, а не само во плодни деној. Иначе да голема е веројатноста кафеавиот исцедок да ти е од апчето

Marija_Magdalena likes this.