UOTE="Vertigo TJ, post: 2318472, member: 96054"]Да не станува збор за поткожни влакна што ти се појавиле после бричење или депилирање?[/QUOTE] Сигрно е тоа...
Дали те боли и κаκо изгледа, јас имав и пρво мислев деκа е мозолче, за на κρај да испадне воспаление на жлезда, опиши κаκо изгледа и κаκо те боли.
Епа црвени мозоллчиња се појавија многу скоро до линијата на влакненцата и ме чеша од време на време кога седам не за време на движење..
Aκо не те боли не е тоа, сигуρно е од бρичење или депилација, изми се со Ацидо боρици, го има во аптеκа, сеκаκва инфеκција поминува од него.
Океј, имам глупо прашање.. бев на преглед за цело тело со еден апарат, со фрекфенции, бла ,бла, и ми рекоа дека имам каднида или кламидија. А немам никакви симптоми, ни чешање, ни болки, ни печење, ни ненормален исцедок, ништо, не сум била грипосана, не сум пиела антибиотици, мењам гаќи секој ден ... Можно ли е ова? Без симптоми, а да го окркам? Имам заштитен секс со еден партнер, ни он нема никакви проблеми. Ај некоја нека пише ако била во иста ситуација, да нема симптоми, а да има инфекција некаква.
Кај Бобан Пешиќ да не беше живи глупости се тоа батали, провери си преку брисеви ако имаш нешто ќе покажат брисевите.
^^ ма немам појма, али најверојатно не сум била кај него. жена беше оваа. ме одвлечкаа без врска, не знаеш што се не ми изнакажа, али ова сомнително ми беше, кај бе може преку тоа мерење да се види... затоа и пишав, некој да не има слично искуство.
Прашање: Бев болна и две недели бев на антибиотици. Пред 5 дена ми се појави бело прање но не како исцедок туку е како урда. Се мијам секојдневно но не поминува. Не осеќам пецкање при мокрење... Помош или слично искуство
има и една друга со информодијагностика исто работи глупости се тоа, и јас еднаш така отидов што се не ми изнакажа дека имам батали ги, направи си брисеви за да си бидеш мирна. Кандида ти е. Земи си кансен маст и вагиналети, и пиј многу јогурт, избегнувај благо.
и јас имав исто така само што мене и многу ме чешаше јас плус и закачив мала инфекција и пиев антибиотик и тоа се зголеми толку многу тоа е кандида но не е опасно и ќе помине некогаш и мала настинка да имаш се појавува па плус и ако имаш пиено антибиотици се зголемува скрос и ептен е грдо :/ и доколку ти е грдо да ставаш вагиналети можи и земи прави си премивки со чај (црн чај , камилица , ајдучка ) помагаат и овие многу и општо да си правиш премивки е многу убаво
Ми поминаа плодните денови вчера, треба да ми дојде за 12 дена. Денеска забележав крв на гаќите, има јак мирис и имам болка во долниот дел од стомакот. Дали се работи за инфекција?
Дај кажувајте спас за кандида,ќе умрам! Се мијам со камилица 2 дена,и ставам канестен ама јебига невина сум не можам вагиналетки да користам. Си имам мака !
Јас имам бело прање да не речам од кога знам за мене, но еве 3 години уназад... Некад малце-нормлано некад премногу дури густо.Некад осекам како ми тече и мислам дека имам добиено:Се мијам чат пат со чај од камилица и тогаш за тогаш ке мине и после пак почнува. Бев пред една година на гинеколог ми рече кандида имаш ништо страшно. Ми препиша апчиња за пиење јас не ги зедов зашто никакви апчиња не можам да пијам, потоа ми рече и вагинални тиа па несакам да ги ставам доле, не сакам такви работи. И незнам што да правам едниствената сум со ова белото прање што нон стоп го имам или и др се ко мене. Малце глупо прашање ама дали некад недај боже би можело да имам последица нешто у врска со бременост и сл.?
Кандидата ако не ја лечиш може да ти направи компликации понатака. Вагиналетките за вагинална употреба МОРА да ги земеш, никој не те прашува дали ги сакаш или не кога се работи за своето здравје.
Девојки помош! Имам долгогодишен партнер, и веќе 2 години имаме односи без кондом, но дури и пред тоа почна да ме пече долу.. Не ме чеша, не ме боли ништо само ме пече, понекогаш дури и кога имам односи ме пече и мора да прекинеме. Сум била сигурно повеќе од пет пати на гинеколог и секогаш брисевите и папот се уредни.. Пиев Палил, ставав вагиналетки.. Ми помагаа но само периодично.. Секогаш повторно ми се враќа печењето..
@buba4e89 Fala ti, a kazi mi znaes odprilika kolku pari se tie.. i kako se stavaat ziti se, mnogu mi e strav da gi stavam...
300 денари се и имаш упатство во нив како се ставаат. Се става секоја вечер пред спиење и гледај да не одиш во веце цела ноќ