vaka znaci poslem sexs so devojkmi osekam na penisot peckajne i drugijit den gledam kao ranicki dali e toa od so e mn subo ili nesto e seriozno
Si imala potkozno vlaknence, iscedi go vnimatelno za da ne ti zagnoi povtorno, se slucuva cesto! Nisto stasno!
вчера ми излезе како бубуљица од страна, јас ја истискав прееска и премногу ме боли, инаку имам добиено и морам да носам влошка нормално, па мислев да не може од тоа да се инфицира? да се мачкам со нешто или? нешто страшно ли е?
најверојатно е тоа дека кога го стиснав имаше гној, ме зачуди дека многу денови го имам веќе околу 4 денови
Девојки веќе некое време имам сувост на усните, мислам ми е сува кожата и посебно после депилација ми се лупат кожички од сивост. Шо да мачкам некоја крема, масло?
сеуште сум немала односи,но откако ке ме фати дечко ми доле следниот ден ме пече а и додека мочам уште повеќе,малце помага кога сум на топло но не знам од што е вака,си ги мие рацете,во моментот додека го прави тоа ништо не боли но следниот ден да,мислев дека е од настинка но сега приметив дека од ова е.
Имав односи пред 2 дена и чувстував сувост.По односот на гаќите видов темна крв.Сега сум во плодни денови и имам лигаво со кафенка боја.Дали е ова инфекција?
Здраво, правев вагинален брис и имам streptococcus agalactiae. Има ли некој искуство со ова? Гинекологот ми даде да пијам антибиотик амоксицилин. Од што се добива оваа инфекција, дали е сексуално пренослива (со оглед на тоа што и партнерот треба да ги пие)? Дали е можно од неа да имам болки при однос? Фала
Пак нешто чудно се случува со мене. По моја пресметка сум во средина на циклус, т.е во плодни денови. Утрово имав некој розев исцедок, а имам и некој благи грчеви. Можно ли е да е од овулацијата? Сметам дека ми е рано за циклус. По гугл дијагнозите, на најлошото прво се помислува нели. Ништо чудно да се работи и за некоја инфекција,ама тоа ќе видиме после циклус. Не знаев каде да го сместам прашањето.
Според резултатите од ПАП-тестот имам кокоидна бактерија. Гинекологот ми препиша Флажил таблети и вагиналети. Од таблетите треба да пие и партнерот. Е сега, тој ми препишал само едно пакување, т.е 20 таблети кои се пијат 2х1, значи 10 денови. Нели треба да ми препише и за партнерот? Некое искуство со бактеријава и терапијата?