Досега сум немала односи и идев на шеќерна депилација и со топка но и со шеќер кој се загрева нешто слично како восок.Откога почнав на оваа со шеќер кој се загрева ми испаднаа премногу брунчиња црвенило .Некое решение било каква помош?
Пак јас со моите маки.преескс дома си направив шеќерна депилација и супер се издепилирав исто како на козметичар.Но откога се издепилирав видов дека кај ногата имам преголема модрица со боја букално на модар патлиџан Не ме боли но на многу лошо место е и прегрдо изгледа.Нешто да знаете за ваков проблем искуство некое крема ?Ставив здраве но незнам колку ќе делува
Единствено логично објаснување за модрицата се испопукани капилари, ај да не зборам од рака, ама најверојатно е пукната вена ако е навистина толку модро како што го објасни. Којзнае како си го тегнела шербетот. Имаше некоја маст за модрици, ама не ми текнува на името. Туку да те прашам, се депилираше со топка или со шербет кој е течен и се вади со крпчиња?
Пред неколку недели ми се појави на усната на вагина како топче мозолче тврдо и по неколку дена ми го снема,потоа пак се појави овие денови и вчера од како имав секс приметив на десната страна од усната доле отечено малку тврдо со големина на орев ми беше не ме боли ,не ме чеша...нз од што може да е се уплашив многу
Колку дена го користеше и за што? Мене гинекологот ми кажа еднаш дневно да ставам,во упатството пишува 2-3 пати дневно а имам некоја појака инфекција.
Антифунгoл е зa гaбичнa инфекцијa и е истиoт препaрaт(пo хемиски сoстaв) сo Кaнестенoт. Не мoже дa ти пoмoгне oд мaчкaње еднaш нa ден, мoрa 3 пaти 7 денa пo ред. Акo имaш пaртнер и имaте oднoси (без рaзликa дaли сo зaштoтa или не) истo и тoј мoрa дa се мaчкa сo тaa кремa 3 пaти дневнo.
Веќе два дена чувствувам некоја безвезе болка и печење на десната страна на вагинален отвор. Едвај мочам што се вика. Хигиената ми е на прво место. Денес зедов канестен, се намачкав два пати досега. Вака надворешно се изгледа нормално. Некој совет?
Испитај мокрача може да имаш воспаление на мочниот меур(циститис) мене ова ми се слулува и пијам апчиња што многу ми помогнаа
CistoStop hrono на природна база се со боровница 680 денари имаш за цел месец само ги нема во сите аптеки едно насабаље се пие едно навечер