Да јас имав од тесна облека. Се повлече само, два пати имав и мачкав бетадине крема. Пробај може ќе се повлече.
Lelele jas sea ne znam dali e infekcija ili nesto drugo ama non stop mi tece belo pranje ama ne normalno belo pranje nego kao sirenje ama mnogu tece na primer sea da oblakam novi gakji za 1 saat lom ke se napravat od toa belo pranje ama ne znam so e bukvalno ko sirenje e ne znam so da praam da odam na ginekolog sram mi e mnogu
Нема што да ти е срам, дали си сексуално активна? Најверојатно е кандида, ама без брисеви не може да се знае точно.
Здраво, моментално сум на одмор, не можам да отидам на гинеколог овде па да прашам дали некој го имал истиот проблем. Од пред 3 4 дена осеќам болки и печење додека мокрам, ептен непријатно чувство. но, од денеска веќе имам и крв додека мокрам. знам дека сигурно имам инфекција, ќе отидам после во аптека да земам нешто без рецепт, доколку може. Но дали би знаеле што може да е? Илј пак некои вагиналетки што би помогнале. Ви Благодарам.
Направи уринокултура. Ако е уринарна, а претпоставувам е, вагиналети нема ич да помогнат. Во меѓувреме додека појдеш на лекар, побарај нешто природно за уринарни инфекции, обично се на база на брусница. Барем моја претпоставка, оти крв во урина и печење скоро сигурно е тоа.
Здраво девојки, Дали некоја од вас се соочила да има неколку негативни микробилошки брисеви испитани дури и во приватна лабараторија а сепак да има симптоми на чешање, чуден мирис и жарење.
Да моментално сум пред циклус...меѓутоа ова трае веќе 3 месеци а брисевите се цело време негативни, единствено ми е најдено на ехо песок во бубрезите бидејќи осеќав и притисок во мочниот меур
Мене кога ми беа чисти брисеви а ми случуваше ова,ми рекоа дека е можно пред циклус да ти се случува. Али види дали е можно и од песокот.
Ја прашав матичната ми рече може да имам печење после уринирање од песокот ама чешањето?! Навистина ми е чудно, спомна дека имам бело прање кое ми било залепено на вагината а требало да испари и стварно веќе не знам кај да идам да си го решам проблемот
Ај еднаш, два пати ама 5 пати да не се земени добро сепак се работи за искусен гинеколог земен брис и од уретра и ид цервикс се е негативно и плус проверена и уриноклтура не е најдено ништо