1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инфекции на интима

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Ivana000, 28 август 2012.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.590
    Допаѓања:
    79.158
    Од Флажил сте имале болки во долен дел од стомак? Некаде околу јајниците иде. Моментално и таблетки и вагитории Флажил користам, ми почна болката баш по првиот ден користење ама не бев сигурна дали е од нив.

2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.037
    Допаѓања:
    36.055
    Јас немав. Ги користев вагиналетките.

3. jellyfish964

jellyfish964 Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2023
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    3
    Се надевам дека е океј да го поставам прашањево тука. Пред десетина дена имав односи првпат и освен што ми течеше крв 2-3 дена и ме болеше малку на седнување друго немаше. Е сеа, затоа вториот пат кога го повторивме тоа, мене веќе од следниот ден почна да ми се појавува некаков исцедок жолтеникав што наликува на урина, има малку непријатна миризба а не е бело прање, не е ни густо. Постојано сум со секојдневни, не знам дали се работи за инфекција или е едноставно некој self cleaning на вагината, неискуството си го прави своето.. Што мислите според Вашите досегашни искуства?

Исто така после вториов пат чувствувам и некое пулсирање доле константно дур лежам, чудно ми е не знам дали е нормална појава кај секоја жена на почеток и до кога ќе трае.. :)

4. PurpleUnicorn222

PurpleUnicorn222 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2024
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    14
    Pochekaj nekolku dena vidi dali kje ti se stavilizira vaginalnata flora, zavisno sega i dali ste go napravile toa so zashtita ili bez,dokolku e bez kondom mozhe da ti ja promenilo pH vrednosta pa da ti se javi takov iscedok, ne panici samo zs mislam nemas potreba za toa

На jellyfish964 му/ѝ се допаѓа ова.