Од Флажил сте имале болки во долен дел од стомак? Некаде околу јајниците иде. Моментално и таблетки и вагитории Флажил користам, ми почна болката баш по првиот ден користење ама не бев сигурна дали е од нив.
Се надевам дека е океј да го поставам прашањево тука. Пред десетина дена имав односи првпат и освен што ми течеше крв 2-3 дена и ме болеше малку на седнување друго немаше. Е сеа, затоа вториот пат кога го повторивме тоа, мене веќе од следниот ден почна да ми се појавува некаков исцедок жолтеникав што наликува на урина, има малку непријатна миризба а не е бело прање, не е ни густо. Постојано сум со секојдневни, не знам дали се работи за инфекција или е едноставно некој self cleaning на вагината, неискуството си го прави своето.. Што мислите според Вашите досегашни искуства? Исто така после вториов пат чувствувам и некое пулсирање доле константно дур лежам, чудно ми е не знам дали е нормална појава кај секоја жена на почеток и до кога ќе трае..
Pochekaj nekolku dena vidi dali kje ti se stavilizira vaginalnata flora, zavisno sega i dali ste go napravile toa so zashtita ili bez,dokolku e bez kondom mozhe da ti ja promenilo pH vrednosta pa da ti se javi takov iscedok, ne panici samo zs mislam nemas potreba za toa