1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Информациона медицина

Дискусија во 'Алтернативна медицина' започната од krista, 10 август 2015.

1. blagojg

blagojg Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3

https://vistinomer.mk/ne-e-tochno-d...ja-na-site-organi-so-mikroprocesori-od-kalaj/

На xxx-ba му/ѝ се допаѓа ова.
  2. dejziii

dejziii Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    119
    Nemoj da si treskate pari na Informodijagnostika zeni!!! Ve molam!!!
    Otidov na informodijagnostika bidejki ne se osekjav dobro sum imala kancer 3ti stadium koj sto e metastaziran. Doktorot koga sednav mi rece mn visok adrenalin imas srcevo mn ubrzano no dobro e nemas nisto kancerogeno vo tebe. Proba da me leci so tie minerali… No posle 2 nedeli vidov deka padnav uste tolku i otidov kaj opst lekar kade sto odma bev pratena na infektologija i od tamu na hematologija. Kakva e taa medicina kade sto ne mozat da ti otkrijat deka imas kancer??? Me leci kao sum imala 2 oralno fateni infekcii taka mi rece loradi toa sum imala zgolemeni limfni jazli. 400 e cinese samo terapijata a baska pregledot 4300 denari, nema vrska parite no kako moze ako e doktor da ne vidi deka jas imam kancer 3ti stadium koj sto e metastaziran… ne znam kako taka nestrucni lugje mozat da se bogatat na tugja maka iako se svesni deka ne mozat da pomognat.