Zdravo na site jasum nova na forumov pa imam edno prasanje Kerkickata mie 2 meseci. Se maceme so zatnato nose nemoze da spika sakam da prasam dali koristete inhalator za 2 mesecno bebe. I koja e cenata na inhalatorot
Здраво, девојчето ми е 3 год. Следам за емед дека се едни од подобрите и побарани инхалатори, но што е разликата од едни до други, поголема моќност или околу деловите, цената... Ве молам за мислење, сакам да купам денес
Здраво на сите, Со кои инхалатори имате најдобро искуство... Кои се најквалитетни/најдобри? Гледам на интернет, во Македонија има повеќе од различни брендов...
Често ми прави проблем делов денес воопшто несака да излегува пареа, како го чистите овој дел може да се купи некаде нов? Иначе Омрон е марката...
Истиов проблем го имав, отидов во аптеката од кај што го купив, ми дадоа број од сервисот, се јавив и ми пратија такво сино резервно делче.
Ве молам за препорака за добар инхалатор што не се затнува од дексазон и кортиер.Јас имам омрон ама се затнува од дексазон и не испушта доволно пареа.Ми треба за бебе.
Јас купив нова чашка комплет и џабе пак минимално пушта пареа, само со физиолошки функционира ама со дексазон ептен слабо
Дали некој го има овој инхалатор? И искуство со истиот? https://alfalab.mk/proizvodi/auron-...78OgzOCZMEYDum2Z7XjcgK-TsO5jN4tkn0sjKdP5Qw8xl
Здраво Дали некој има ваков инхалатор? Вчера го земав ама не знам не парева многу Дали е нормално? Само со физиолошки пробав иначе.
Јас ваков имам. Задоволна сум. За да испарува убаво треба цевката да се држи што е можно поисправена. Со овој инхалатор има и мали округли сунѓерчиња кои треба да се менуваат. Треба да се отвори инхалаторот за да се сменат. Ако имаат сменето боја, може да не распрскува убаво. Јас користам физиолошки раствор, а имам и Вентолин (доколку кашлаат).
Хммм окееј може ова да е Ке пробам пак Обично филтери на колку време се менуваат и каде стојат ? Не сум баш упатена со инхалаториве....не сум користела често
Ни јас не сум толку упатена, за филтери поим немам,треба да прашам. Нов ти е инхалаторот? Јас течност ставав по рецепт од докторот што ми препиша и скоро пола кутивче беше полно
Да,нов и прв Се среди, до течноста беше. Маскине малце ми се чудни ко тесни не знам али врши работа ај