Jas probav na edni stari oshteteni. Isekov prvo edna linija, pa druga 4 prstri podolu paralelna na istata i so chupalica gi vadev vertikalnite konci, horizontalnite gi ostavav. Dobro ispadnaa, ama treba MNOGU zivci za toa. Po nekolku meseci najdov vo butik iskinati bash kako shto sakam i sega gi "skapav" od nosenje. So skoro sekoe parche od mojot plakar odgovaraat.
јас пред неколку недели носев нови црни фармерки и решивме да играме тенис додека бевме надвор, се лизнав и паднав , сами си се скинаа на колена free fashion, no injuries сега вака ги носам ,
Обожавам искинати фармерки. Имам неколку пара. Но, според мене убаво им стојат само на слаби девојки.
Ги сакам и си носам. Интересни се и можат да се вклопат во било каква комбинација, и поопуштена и за излегување, нешто по свечено...Но да не се премногу искинати, вулгарно. Само не можам да сватам една работа, кога некоја девојка/жена пополничка ќе се утегне во искинати фармерки и тоа изгледа вака нешто.
дома имам едни фармерки од Bershka и се така малку по тенки, незнам дали ке ми успее доколку ги искинам ? Ако може некој да ми каже доколку кинел такви фармерки.
Обожавам искинати фармерки, пробав и сама да направам такви но испаднале за никаде, со големи и грди дупки. Моментално имам само еден пар такви фармерки, купени, но сакам уште.