Абе може вака некој бај д вуеј да ми објасни шо е финтата у рангирањето? И онака ништо не менува извинете што замарам ама зошто пишуваме кога ништо не менува плсс објаснете ми
Ами на пример, на маратон рангирање, ете на евровизија, за што служи? За да се види кој колку може (да истрча, да испее, да нашминка, ете да искомбинира) Мене ми е баш убаво тоа..
едвај се сложивме кој да биде а камоли и да почнеме да с договараме за 2 и 3 место па тоа цел месец ќе трае..затоа предлагам друг пат да не избираат двајца и тој еден што ќе се избере да си определи 2 и 3 место...
Секако ова беше една мала шега, идеата беше спомната 2-3 стр. наназад и ете видовме како функионира Па не и мене ми е убаво така, ме интресира што не и се допаднало,но ете на нашминкај мислам дека нема такво нешто-сепак овде одлучува 1 личност според свој вкус, нема поени или точно определено бодирање па да видиме кој каде зграшил Како и да е не ми пречи но ете сакав да подискутираме
Епа девојки одлични комбинации, мнг тешка одлука имав но сепак на крај одлучив дека победник треба да биде.. 1. Спојлер FEAR- прекрасна комбинација!!посебно пантолоните и сакото , преубави се ! останати места.. Спојлер 2.feminium- мнг ми се допадна ,но некако штиклите превисоки и бојата на пантолоните не ми одговара со бојата на штиклите и чантата 3.one day- единствено кошулата не ми се допаѓа, останатото океј.. 4.Witchy-style- само ташните не ми се свиѓаат и некако мнг накит имаш ставено инаку кошулата со суќната и штиклите иде мнг убаво.. 5.stojanovskata- оваа комбинација ми иде како за на кафе преку ден. нешто за останатите.. Спојлер sweet star -премногу отмено, ја не би облекла ваков фустан, мнг добра комбинација но за вечера на пример.. nati44- фустан на деловно интервју некако не ми иде..
Благодарам Тики-лолипоп Следна тема нека биде за 8 Март Како би се облекле за на оваа прослава Предходни теми: Спојлер 1,матурска вечер 2.прошетка во пролет 3.за на црвен тепих 4.прошетка во лето 5.за вашата свадба 6.прославување на ваш роденден 7.стрит стајл 8.првото кафе со новиот дечко 9.излегување во дискотека 10.стилот на Ким Кардашијан 11.црена боја 12.цветен принт 13.вампстајл 14.античка божца 15.прв ден во средно 16.смарагдно зелена комбинација 17. Интервју за работа 18. 8 Март Еве нешто од мене
Спојлер Fear мислам дека ти не треба да ставаш комбинации ,еве сега сите ќе ставиме пантолони и кошула како твојата Мислам дека ти треба само темата да ја кажеш а комбинациите да бидат наша идеа Грешам ли??
еве ја и мојата осмомартовска пишувам едно под друго оти така некако попрегледно ми изгледа ии да девојката си има шминка затоа не ставив
Јас се извинувам, мислев дека може зошто и во темата нашминкај тој што става тема некогаш прави модел како тој би нашминкал..