^Не знам зошто,но кога ги симнував претходните слики ми беа во нормална големина,а оваа последната вака излезе. Помош?
јас неможам да ти помогнам ,бидејќи незнам ни како се намалува ни како се зголемува , само сакав да ти кажам дека е мала за да не ти пишуваат редактирај , многу е мала сликата редактирај ја направи ја , на тоа мислев немој да си се навредила ни случајно
гледам дека сте нестрпливи а и помина веќе 8-ми Март Неможев никако да се одлучам прекрасни се сите ама некој мораше..Епа вака: Победник еееееееее......... Спојлер Лелла Честиткии 2 место.. Спојлер Тики-лолипоп 3 место.. Спојлер Нати44 Феминиум кај тебе не ми се допаѓа сукњата другото се е прекрасно, Тики-лолипоп многу се двоумев помеѓу тебе и Лелла но една мораше да биде победник, Нати44 кај тебе не ми се допаѓа чантата, Адина твојата слика не ја ни земав во предвид бидејќи не е твоја креација, Оне деј фустанот не ми се допаѓа, Стар боите не ми се допаѓаат, мн темна ми е комбинацијата..
Лелее, дури сега видов.. Јас си го пребарував името ама „Лелла“ не пребарувам никогаш и затоа не сум видела.. Стварно не знам тема.. Па еве нека биде за на попладневно сокче со другарките во лето Со среќа.. Претходни теми: (ќе го замолам следниот победник да ги копира овие) Спојлер За на матурска вечер За на прошетка во пролет За на црвениот тепих За вечерна прошетка во лето За на свадба(како невеста) За прославување на вашиот роденден Street style За на прво кафе со новиот дечко За вечерно излегување во дискотека Во стилот на Кim Kardashian Црвена боја Kомбинација во цветен принт Vampstyle Античка божица За прв ден во средно За на шопинг Смарагдно зелена комбинација За на интервју за работа За 8 Март За на попладневно сокче со другарките во лето Одново ги направив зашто мислам дека попрегледно е со големи букви.. Со среќа девојки!!
Се надевам може вака да ја прикачам комбинацијата , незнам нешто не ми биваше да ја ставам како слика еве ја комбинацијата http://levely.polyvore.com/