ииии преубави комбинации има, еве што од прилика ми се свиѓа или не кај сите Прво место за Witchy-style немам замерка перфектна комбинација Второ место за најмноогу ми се допаѓа комбинацијава посебно ташната во последно време ми е фаворит, само ради чизмичките некако не се ми баш нај Трето место за Amely и raww, кај амели некако накитот не ми е баш а кај raww би ги сменила смао фармерките со некој цевка модел мислам дека остана уште ерика- и оваа комбинација ми се допаѓа но ми е некако логична ми фали нешто необично Браво девојки
тој што фали- ти си, ете сум оставила да го копирам името да не го згрешам и отишло без да го копирам сум заборавила се извинувам ЗНАЧИ: Прво место за Witchy-style немам замерка перфектна комбинација Второ место за fairy90 најмноогу ми се допаѓа комбинацијава посебно ташната во последно време ми е фаворит, само ради чизмичките некако не се ми баш нај Трето место за Amely и raww, кај амели некако накитот не ми е баш а кај raww би ги сменила смао фармерките со некој цевка модел мислам дека остана уште ерика- и оваа комбинација ми се допаѓа но ми е некако логична ми фали нешто необично ајде нова тема девојкиии
дефинитивно како што ќе ти дојдат добри идеи на пливор пред гардаробер нема шанси, суќнава и чизмиве ги имам веќе година време и не ми текна да ги искомбинирам