Сите комбинации ви се прекрасни,па затоа ми беше малку тешко да одлучам,но еве ги трите места: 1.levely 2.zhirafa и nati44(едноставно двете комбинации подеднакво многу ми се допаѓаат) 3.Speechless Останатите: Спојлер oneday-одлично е се,ама мислам дека требало уште нешто да додадеш tiki-lolipop-фустанот не ми е баш по ќејф,инаку добро е другото fear-и кај тебе се ми се допаѓа освен мантилот(бојата е супер) erica-мислам дека е многу едноставно feminium-добра е комбинацијава lella-и твојата комбинација ми се допаѓа,ама има нешто што не ми оди
Неочекувано.....Па ајде новата тема нека биде ..........BEACH PARTY ! Забавата еве нека биде дневна , но немора купаќи , може некои кратки панталончиња или фустанче , како и да е знаете вие , креативни сте Спојлер може и купаќи
Леле бре колку се насобрале комбинации за кратко време 1.Zhirafa 2.nati44 3.ChicaLoca 4.Spechless 5.Lella 6.erica 7.oneday 8.Tikilolipop 9.sweetstar 10.Fear Ете го моето рангирање (сите ми се убави но правила се правила ) Жирафа повели со нова тема нестрпливи сме
Многу ти благодарам на победата,ми беше чест да се натпреварувам со останатите прекрасни комбинации. Се надевам дека ќе се забавувате,новата тема од мене е „Во стилот на Лана Дел Реј’’. Слободно експериментирајте,можете и според слика но може и по ваш вкус. Среќно! И патем,ако сакате можеме да се следиме и дружиме и на polyvore,можете да дадете линк од вашиот,еве го мојот - http://kayalove2710.polyvore.com/