Сите се прекрасни и ми беше многу тешко да одлучам,но еве Секоја чест девојки. Трето место: Спојлер levely и Lella - не можев да се одлучам само за една,честитки Второ место: Спојлер nati44 - Прекрасно иии победник......... Спојлер Tiki-lolipop Совршено беше,секоја чест. Немојте да се лутите ако не сте меѓу првите,сепак ова е игра. А баш сите комбинации многу ми се допаѓаа Тики повели,чекаме нова тема
ти благодарам zhirafa наредна тема нека биде...... модата од 80тите има доста слики на нет, може да се послужите со некоја како пример
Секогаш кога ќе се спомнат 80тите мене ме асоцираат на вистински хаос,диско ера. Навистина креативна тема http://www.polyvore.com/cgi/set?id=76325718 Не е баш во мој стил и не е ништо посебно,но се надевам дека ќе ви се допаѓа
И мене ме асоцира на диско!! ама ставив некоја секојдневна комбинација од тоа време.. Ако треба да се стави слика од каде се гледало повелеле!! Спојлер (втората) Поздрав
Спојлер Не те разбирам, мислиш на втората слика во спојлерот? Ако мислиш на тоа, нема втора слика во спојлерот, мислев на втората девојка која е на сликата.. чекај ќе ги ти пратам по ЛП пак сликите..
Комбинациите ви беа прекрасни, не можев да се одлучам , сите се мнг мнг убави И победник е.. ... 1. Спојлер fear- баш како јас што си замислував, прекрасна! Спојлер 2.zhirafa- се двоумев меѓу вас две , исто мнг ми се допадна твојата комбинација 3.nati44- интересна и необична комбинација 4.Speechless- и твојата е мнг убава но малку ми е пообична 5.Lella- убава но обична
Благодарам Тики, не очекував овој пат.. Па девојки спремни сте за новиот предизвик? Наредна тема нека бидее... Спојлер Комбинација во неонски бои Со среќа девојкии Предходни теми Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24.Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите ВАЖНОО!!! Спојлер Девојки ве молам кога ке објавувате нова тема ставете ги и предходните теми..Морав последните 5-6 теми да ги барам да ги напишам, може да се повтори некоја.