Време е да се прогласи победникот. Трето место: Спојлер Lella Второ место: Спојлер fear Ииии првото место: Спојлер Tiki-lolipop Честитам! Спојлер Спичлес, извини можеби кај мене е проблемот, но не ми ја покажува твојата слика...
Фала ти Wild-GirL Иако малку е касно ама темата нека биде костум за 1 април. Ме интересираат вашите комбинации
Ја молам Тики Лолипоп: знам дека е збркано, ама детално разгледај се и создади си целосна слика в глава
Баш сте креативни. Тешка одлука.. ииии победник ееееее.. Спојлер feminium- прекрасно ! честитам Спојлер 2.fear Спојлер 3.Speechless и Lella Спојлер 4.oneday и levely
ааа е ова не го очекував , неспремна ме фати тики фалаа паа новата темаа нека бидее, нека бидее Облека на риги, нели оваа пролет ќе било ин па ајде дајте некој комбинации од облека на риги, може фустани, маички.. свечени, секојдневни.. битно да има облека на риги Спојлер http://popara.mk/2013/zhivot/moda/udobni-i-moderni-kombinacii-za-preku-den/ еве овде има некои така секојдневни на риги.. но како што реков немора да бидат секојдневни претходни теми: Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24.Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите 29. Комбинација во неонски бои 30. Светки 31. Пролетна комбинација 32. За насловна во списание 33. Како би изгледале на рок концерт 34. Во стилот на Бонд девојка 35.Костим за 1 Април
Сите ставиле секојдневна комбинација, па јас се решив за малку посвечено - Инаку она со USA-flag е ташничка, а она под нејзе ластик за коса.
паа бидејки веќе има 5 комбинации, а незнам дали утре ќе стигнам да се вклучам на фемина, да прогласам победник и сега што да кажам сите се убави ајде ќе започнам од fear: ми се допаѓа комбинацијата но некако ја замислував по црнобела или темноплаво-бело значи Спојлер 5 место fear erica:сите прчиња ми се прубави но не ми одат заедно Спојлер 4место erica Lella: мноогу потсеќа на морнарскиот стил, сепак не ми беше тоа целта Спојлер 3 место Lella е сега мноогу се мислев меѓу Dala и Wild-GirL Кај Dala некако не ми се допаѓа зошто има премногу линии затоа Спојлер 2место Dala и останува уште Wild-GirL Спојлер 1место Wild-GirL честитааам
Фалаа! Следен предизвик: Облека за журка во домашна атмосфера! Претходни теми: Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24. Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите 29. Комбинација во неонски бои 30. Светки 31. Пролетна комбинација 32. За насловна во списание 33. Како би изгледале на рок концерт 34. Во стилот на Бонд девојка 35. Костим за 1 Април 36. Облека на риги 37. Облека за журка во домашна атмосфера